FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - DINAMO 0-1

FC VOLUNTARI - DINAMO // Greșeală mare de arbitraj în prima repriză: gazdele ar fi trebuit să primească penalty în minutul 27 + Reacția lui MM Stoica

FOTO: Captură
FOTO: Captură

Articol de GSP - Publicat luni, 05 noiembrie 2018 21:33

Dinamo nu a strălucit nici la Voluntari, dar s-a impus în prelungiri după golul reușit de Salomao din penalty. În prima repriză a meciului de la Voluntari, "câinii" au scăpat nevătămați după ce arbitrul Cătălin Popa le-a refuzat un penalty ilfovenilor. 

Totul s-a petrecut în minutul 27. Katsikas a pierdut inexplicabil o minge, apoi a faultat la 20 de metri de poartă și a fost avertizat cu cartonaș galben. Din lovitura liberă rezultată, șutul lui Căpățână a fost blocat cu mâna de Armando Cooper.

În ciuda protestelor gazdelor, arbitrul a lăsat jocul să continue. Reluările TV au arătat în mod evident cum mingea șutată e respinsă cu mâna de Cooper.

Pentru o fază asemănătoare, Astra a primit penalty în partida cu FCSB, pierdută cu 0-1, după un henț al lui Junior Morais.

Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, a observat și el că faza din meciul lui Dinamo seamănă foarte mult cu cea de ieri de la FCSB - Astra 1-0.

m

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (19)
105662257060988
Eugen Qy  •  07 Noiembrie 2018, 18:35
Postat de Dragos Bargaoanu pe 06 Noiembrie 2018, 00:08

Dar faptul că Roman nu a primit al doilea galben o fi corect?L-a pocnit pe jucătorul Astrei sub ochii tuşierului având deja un galben!Roman a meritat 3 galbene şi a primit 1!!!!Sau o fi corect ca Lullaku să primească un cap de la Morrais în careul de 16 m, cu arbitrul la 6 m de fază şi domnia sa să nu vadă ni'c?Dar când postezi o declarație a unui fost infract.or...e cam greu să ai parte de o declarație onestă!!!Luțu 2 nu-şi schimbă nici părul, nici năravul.Chestie de educație!

De Tanase impins in careu, nu zice nimeni, nimic ....!!!! ????????????

alexbibirica1
alexbibirica1  •  06 Noiembrie 2018, 10:00

hotii din stefan cel mare lovesc iar.... acum o fac cu ajutorul acelui pitestean care fura Steaua ori de cate ori are ocazia,o face la fiecare meci la care trebuie sa arbitreze un meci in care Steaua (FCSB) trebuie sa-l dispute.

ray51
ray51  •  06 Noiembrie 2018, 09:59

Retrogradare! Nu a lui Dinamo, a arbitrului.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează