FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB 2-2

FC VOLUNTARI - FCSB 2-2 // VIDEO+FOTO Echipa lui Mihai Teja se încurcă la Voluntari și ratează șansa să egaleze liderul CFR Cluj

Foto: Raed Krishan +22   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 02 martie 2019 21:00

FC Voluntari și FCSB au remizat în ultima etapă din sezonul regulat, scor 2-2 (Armaș '28, Căpățînă '45+1 / Fl. Tănase '14 pen., Hora '48), într-un meci spectaculos cu doi jucători eliminați în ultimele 10 minute de joc.

Mihai Teja a încercat să compenseze absenţele multe din lot şi faptul că a fost obligat să pună ca stoperi doi mijlocaşi centrali alegând o formulă de start extrem de experimentată: 6 jucători trecuţi de 30 de ani, iar cuplul de închizători format din doi jucători a căror vârstă cumulată trece de 72 de ani!

Antrenament cu public

Startul arată ca şi cum nu s-ar juca la Voluntari, ci 3 kilometri mai în Nord, în curtea lui Gigi Becali. FCSB domină autoritar un adversar ce pare adormit. Vâtcă are o intervenţie de zile mari în faţa lui Roman, după care Filip loveşte bara.

Golul e doar o chestiune de timp. Şi se naşte din reacţia întârziată a lui Ricardinho, care face un fault total inutil în careu. 0-1 şi partida arată de parcă ar fi de antrenament pentru oaspeţi.

Aceleaşi hibe: fazele fixe şi fragilitatea lui Pintilii

Ce a urmat însă, până la pauză, face parte din paradoxurile fotbalului. Sau din frumuseţea şi imprevizibilul care îl caracterizează. Armaş a făcut 1-1 dintr-o fază fixă, o fază la care doar VAR ar putea să ne spună clar dacă a fost sau nu ofsaid, după care FCSB s-a prăbuşit.

L-a pierdut şi pe Pintilii, ai cărui muşchi de la picioare acuză tot mai des faptul că saltul său în carieră la nivel mare a fost făcut foarte târziu. S-a rupt iarăşi şi a ieşit, iar Voluntariul a făcut rapid 2-1.

Gnohere a schimbat totul

La pauză, Teja riscă tot. Mai face două schimbări, totul pe ofensivă. Intră Moruţan şi Gnohere. Iar francezul reuşeşte un assist la prima atingere de balon, după care se bucură ca un copil la golul lui Hora. Mai rar aşa jucători în Liga 1, care ar avea toate motivele să se simtă frustraţi că sunt lăsaţi rezerve, dar când intră să aibă o atitudine profesionistă 100%.

Meciul se aprinde fantastic. Se joacă deschis, ritmul e foarte bun. Gazdele au două ocazii rarisime, însă de fiecare dată Bălgrădean e providenţial. Moruţan e argint viu. Totuși, n-are precizie la şuturile pe care le trimite spre poartă.

Minutele trec şi trec în favoarea CFR-ului, cea mai avantajată echipă la acest 2-2! Şi se termină aşa, iar FCSB bifează a 3-a deplasare consecutivă din 2019 fără victorie.

FC Voluntari - FCSB 2-2
Au marcat: Armaș '28, Căpățînă '45+1 / Fl. Tănase '14 pen., Hora '48

Image result for red cardFilipe Teixeira vede al doilea cartonaș galben și e eliminat în minutul 81
Image result for red cardGabi Deac ia al doilea cartonaș galben și e eliminat în prelungirile partidei

AICI a fost meciul liveTEXT!

Vezi VIDEO cu golurile!

Voluntari: Vâtcă - Miranda, Balaur, Armas, A. Vlad - Căpățînă, Răuță - I. Gheorghe, Laidouni, Gadze - Tudorie
Rezerve: Petrariu, Hodorogea, Leasă, G. Deac, Pîrcălabu, F. Bălan, A. Bălan
Antrenor: Cristiano Bergodi

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, Filip, Nedelcu, Stan - Pintilii, Matei - Roman, Teixeira, Fl. Tănase - Hora
Rezerve: Vlad, Coman, Gnohere, Moruțan, Rusescu, Stoian, Zamfir
Antrenor: Mihai Teja

Arbitri: Sebastian Colțescu (Craiova) / Asistenți: Marius Nicoară (Drobeta Turnu Severin), Daniel Mitruți (Craiova) / Rezervă: Horia Mladinovici (București) / Observator: Eduard Dumitrescu (Pitești)

Citește și:

FCSB strică un golgeter pe sezon » Gnohere, pe urmele lui Budescu și Alibec

CLASAMENT LIGA 1

Programul etapei a 26-a

Vineri
Dinamo - Chiajna 2-1 (Detalii, AICI!)

Sâmbătă
Gaz Metan - Dunărea Călărași 0-0 (Detalii, AICI!)
FC Voluntari - FCSB 2-2

Duminică
Hermannstadt - Poli Iași, de la 17:00
Viitorul - FC Botoșani, de la 17:00
CFR Cluj - Sepsi, de la 20:00

Luni
CSU Craiova - Astra, de la 20:00

 
 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (408)
adriann_
adriann_  •  03 Martie 2019, 11:23
Postat de Constantin Constantin pe 03 Martie 2019, 00:24

Eu spun asa : exista un curent de ceva timp " fara penali in functii publice " ok , avem ce meritam . totusi , daca tragem un ochi in futbolul romanesc , vedem si analizam : FCSB din pacate este expresia , copia fidela a conducerii proprii , patron PENAL , manager general PENAL . Si atunci intreb pe totii fanii fotbalului romanesc : Cum credeti ca e vazuta FCSB pe afara ? Mai cu seama ca acum vreo 2,3 ani a si fost avertizata de UEFA sa puna capat magariilor din amicale . A doua intrebare : Avand in vedere cele scrise mai sus , de ce , totusi e cea mai publicata echipa de pe gsp.ro ? Pana si simona halep sau cristina neagu sunt la distanta mare , in urma fcsb . Nu v-ati saturat , stimati pseudo ziaristi sa faceti publicitate unui Penal ? Impresarului Anamaria Prodan ? parerea mea , din pacate are si rima : PESEDE = FECESEBE .

Cu Kovesi ce facem bobita? Ca tocmai a devenit penala si candideaza la o mare functie publica la nivel european. Maneaua asta cu "penalii" a dat complet societatea peste cap, becali nu e un "penal" adica un om caruia un procuroras i-a scris pe o foaie"dosar penal", e un RECIDIVISIT CONDAMNAT DEFINITIV de mai multe ori.

remarque
remarque  •  03 Martie 2019, 09:15

Cum e MM? Va fura arbitrii? Dar de jucat ceva pe cand? Ca daca nu erau naivi astia de la Voluntari, va dadeau 5. Nu aveti portar, nu aveti ax central, nu aveti antrenor, si cel mai grav, nu aveti minte deloc. Va rupeti gatul singuri mocofanilor

1603630919884559
Belciug Gigi  •  03 Martie 2019, 08:59
Postat de cuviosul_pafnutie pe 03 Martie 2019, 07:52

Luati aminte vorbele robului lui Dumnezeu Gheorghe!Cica"O echipa care nu castiga cu Calarasi,cu Chiajna si cu Voluntari,cum sa ia campionatul"?Eee cum!Cu furaciune!

Si cat se mai chinuie arbitrii sa-i tina mincinos acolo in play-off!!

Vezi toate comentariile (408)
Comentează