FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - HERMANNSTADT 2-1

FC VOLUNTARI - HERMANNSTADT 2-1 // VIDEO+FOTO Ilfovenii s-au salvat de la retrogradare! Hermannstadt și Călărași, meci decisiv în ultima etapă

FOTO: Raed Krishan +13   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 27 mai 2019 19:59

FC Voluntari a trecut de FC Hermannstadt, scor 2-1, și e salvată matematic de la retrogradare.

Gabi Deac a deschis scorul în minutul 17 al partidei, cu un voleu din interiorul careului de 16 metri, din spatele unei defensive visătoare. Restul primei reprize a fost unul fără ocazii importante, doar o acțiune întâmplătoare a oaspeților, cu o centrare deviată, a mai animat spectatorii.

Echilibrul s-a rupt la cinci minute de la reluare, când Daniel Offenbacher a fost eliminat pentru un fault dur, cu talpa pe glezna lui Laidouni. Voluntari a profitat de superioritate, și-a creat ocazii importante, ratate din poziții ideale.

Hermannstadt a egalat contrar cursului jocului. Tsomou a câștigat un duel aerian cu moldoveanul Armaș în minutul 75 și a marcat la colțul scurt.

Bergodi a mutat inspirat. Adrian Bălan și Doru Popadiuc au colaborat la reușita izbăvitoare din minutul 82. Primul a oferit o pasă filtrantă, de geniu, iar Popadiuc a fructificat cu un șut puternic.

Voluntari, salvată de la retrogradare

FC Voluntari acumulează 30 de puncte, cu cinci mai multe decât Dunărea Călărași, formația de pe locul de baraj. Meciul din ultima etapă cu Dinamo va fi unul lipsit de miză pentru Voluntari.

De cealaltă parte, Hermannstadt are 24 de puncte și e pe loc retrogradabil în acest moment. Sibienii vor înfrunta Dunărea Călărași în ultima etapă, pe teren propriu, și au nevoie de victorie pentru a urca pe locul de baraj.

+14 FOTO

Vezi AICI clasamentul LIVE din Liga 1

FC Voluntari - Hermannstadt 2-1

  • Au marcat: G. Deac '17, Popadiuc '82 / Tsomou '75

Vezi AICI live+statistici

Vezi VIDEO de la meci

Cum s-a desfășurat meciul liveTEXT:

S-a terminat partida! FC Voluntari s-a salvat de la retrogradare!
min. 82: GOL VOLUNTARI, 2-1:
Doru Popadiuc primește o pasă de geniu de la Adrian Bălan, se demarcă între fundașii centrali sibieni și trimite mingea în poartă cu un șut nemilos la colțul scurt.
min. 75: GOL HERMANNSTADT, 1-1:
Tsomou câștigă un duel aerian cu moldoveanul Armaș și înscrie cu o lovitură de cap la colțul scurt. 
min. 73:
Deac, cel mai periculos jucător al ilfovenilor, șutează din nou puternic de la 16 metri. Căbuz respinde în față, iar mingea e degajată în disperare de cauză de fundași.
min. 58:
Tătar execută slab o lovitură liberă de la marginea careului de 16 metri.
min. 50:
Daniel Offenbacher, mijlocașul lui Hermannstadt, vede cartonașul roșu pentru o intrare cu talpa pe glezna lui Laidouni. 
min. 47:
Gabi Deac ratează o șansă rarisimă. Scapă singur cu portarul, la 8 metri, poziție centrală. Șutul lui trece mult pe lângă poartă.
A început repriza secundă!

Istvan Kovacs fluieră finalul primei părți!
min. 45:
Hermannstadt ratează cea mai mare șansă a primei reprize. Centrarea lui Lendric se lovește de un coleg, apoi e prinsă de Mitrev. Portarul ilfovenilor declanșează un contraatac. Pasa decisivă e imprecisă însă și în cazul Voluntariului.
min. 17, GOL VOLUNTARI: 1-0!
Gabi Deac înscrie cu un voleu din interiorul careului de 16 metri.
min. 9:
Blănaru șutează puternic de la 20 de metri. Mitrev se întinde serios pentru a respinge în corner. 
A început partida!

FC VOLUNTARI: Mitrev - Ricardinho, Balaur, Armaş, Al. Vlad - Căpăţînă, Răuţă, Laidouni - G. Deac, Tudorie, I. Gheorghe 
Rezerve: Vâtcă, Russo, Hodorogea, Belahmeur, Popadiuc, Lazăr, A. Bălan
Antrenor: Cristiano Bergodi 

FC HERMANNSTADT: Căbuz - Măţel, Dandea, I. Stoica, Tătar - Dâlbea, Antonov - Jazvic, Offenbacher, Dumitriu - Blănaru
Rezerve: Niga, Acsinte, Nita, Petrescu, Lendric, Tsoumou, Pedro Moreira
Antrenor: Vasile Miriuţă 

Stadion: „Anghel Iordănescu”
Arbitru: Istvan Kovacs // Asistenți: Vasile Marinescu, Ovidiu Artene

Vezi AICI programul etapei #13

Vezi AICI clasamentul din play-out

VEZI ȘI:

Decizia lui Stoican după umilința de la Chiajna: „Voi fi foarte drastic”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
magic4ever
magic4ever  •  27 Mai 2019, 21:42
Postat de wba33 pe 27 Mai 2019, 20:25

Inteleg ca esti clujean si ii tii partea lui Miriuta dar e slab. Da, avem un lot slab dar Miriuta ne trage si mai jos. Cu Pelici jucam mult mai bine. Muresan si Zamfir n-au vreo vina...au fost adusi pt sezonul viitor, acum nu aveau ce sa faca decat sa incurajeze jucatorii. Dar cel mai probabil vor pleca...pt ca sezonul viitor o sa fie in L2 probabil. Problema lui Miriuta e ca a dat multi jucatori afara iar cei adusi sunt mult mult sub nivelul lor. Stiu ca in sezonul viitor Muresan si Zamfir ar fi facut echipa buna, au experienta si sunt rodati in meseria asta si bani sunt dar..too little too late...

Miriuta este cel mai slab antrenor din liga 1 si din cauza lui retrogradeaza echipa din Sibiu...daca aduceau alt antrenor se salvau 100% pentru ca au lot mai bun decat Chiajna,Voluntari sau Calarasi...

alenb
alenb  •  27 Mai 2019, 21:03
Postat de cfrinho pe 27 Mai 2019, 20:22

Nu-i adevarat, nu e vina lui ca ati avut o conducere foarte slaba pana la venirea lui Muresan si Zamfir care n-au avut timpul fizic necesar sa repare greselile. S-au cheltuit bani pe transferuri proaste, aveti un lot mediocru, si NU e vina lui Miriuta pentru asta, a adus si el gratis ce a putut, ca banii au fost papati aiurea de amatorii de dinaintea lui! Daca scapati de retrogradare veti avea echipa de playoff la anul, Muresan va organizeaza clubul, iar Zamfir cu Miriuta vor aduce jucatori buni.

Cum adica nu-i vina lui, e cel mai slab din play off, are 1 victorie din 13 meciuri, daca n-ai rezultate si nu joci nimic pleaca frate.

robby73
robby73  •  27 Mai 2019, 20:49
Postat de wba33 pe 27 Mai 2019, 20:25

Inteleg ca esti clujean si ii tii partea lui Miriuta dar e slab. Da, avem un lot slab dar Miriuta ne trage si mai jos. Cu Pelici jucam mult mai bine. Muresan si Zamfir n-au vreo vina...au fost adusi pt sezonul viitor, acum nu aveau ce sa faca decat sa incurajeze jucatorii. Dar cel mai probabil vor pleca...pt ca sezonul viitor o sa fie in L2 probabil. Problema lui Miriuta e ca a dat multi jucatori afara iar cei adusi sunt mult mult sub nivelul lor. Stiu ca in sezonul viitor Muresan si Zamfir ar fi facut echipa buna, au experienta si sunt rodati in meseria asta si bani sunt dar..too little too late...

Au greșit amândoi (Miriuta și Pelici). Diferența e că înainte jucam bine și pierdeam, iar acum jucam slab și pierdem. Rezultatele sunt importante. Dacă Pelici avea rezultate, nu trebuia sa plece. Nu înțelege greșit, că nu sunt fan Miriuta, dar cu Pelici nu aveam speranță deloc.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close