LIGA 1    •   VOLUNTARI

FC Voluntari s-a mai despărțit de un nume important din echipă: "Am învățat multe într-un an și jumătate"

Articol de — Ionel Luţan Duminica, 07 Ianuarie

FC Voluntari se mai departe de un jucător important care a contribuit substanțial la succesele importante ale echipei din ultimul timp.  Florin Acsinte și-a reziliat amiabil colaborarea cu formația antrenată de Claudiu Niculescu.”Aventura mea la FC Voluntari a luat sfârșit. Am petrecut aici un an și jumătate, timp în care am învățat multe. Am învățat că dacă ești conștiincios și muncești din greu, apar și rezultatele.

Trofeele din Cupă și Supercupa României confirmă asta. Am învățat că, oricât de individualiști am fi, atunci când jucăm ca o echipă avem succes. Am învățat că orice sfârșit este de fapt un nou început.

Mulțumesc celor care au avut încredere în mine în perioada în care am jucat la această echipă”, a postat Acsinte pe o rețea de socializare.

Comentarii (2 ) Adaugă comentariu

antalmihai  •  07 Ianuarie 2018, 20:28

Dar ce... tu, te poti numi jucator de fotbal??? bai nenorocitule, tu, 80% din timpul jocului stai pe jos si dai cu mingea n tribuna, tu esti jucator de golf , rugby sau orice alt sport, ba!

pol1tehnicaiasi  •  07 Ianuarie 2018, 18:48

Imbecililor, vedeti ca si Poli Iasi a transferat azi un jucator ...Bogdan Gavrila a semnat azi pe 2 ani si jumatate !! Bine ca dati stiri despre echipe de pe la tzara...***.

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase