FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB a anunțat oficial despărțirea de antrenor: "A ales o nouă provocare"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 mai 2017 19:44

FCSB a confirmat oficial despărțirea de antrenorul Laurențiu Reghecampf, care va ajunge la Al Wahda, din Emiratele Arabe Unite.

"FC Steaua București îi mulțumește lui Laurențiu Reghecampf, care și-a reziliat, în cursul zilei de vineri, înțelegerea pe care o avea cu clubul nostru. Fostul antrenor al Stelei și secunzii săi au ales să dea curs unei noi provocări în fotbalul din Orientul Mijlociu", se arată pe site-ul oficial al FCSB.

Alături de Reghecampf a plecat și staff-ul său format din Anton Petrea, Cristi Țermure și Florin Tene. În ultimul an și jumătate cât a stat la FCSB, Reghecampf a câștigat doar Cupa Ligii.

În locul lui Reghecampf la cârma FCSB a venit Nicolae Dică, cel care va fi ajutat de Viorel Tănase și Cornel Cernea.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  20 Mai 2017, 07:29

corect era ca si memeul sa plece dece nu pleaca????????????????

ortega
ortega  •  20 Mai 2017, 06:27

Provocarea Alexa ...

ares2024
ares2024  •  19 Mai 2017, 21:24

Multumim reghe ptr.minunata "cupa a ligii"in conditiile in care ai avut cel mai bun lot privit si de pe luna !!!Esti praf si *** pe unde......... vei antrena !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează