FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENȚĂ DIN SPANIA

FCSB a început pregătirea în Spania! GALERIE FOTO + VIDEO: se antrenează lângă vedetele celor de la Borussia Dortmund + surpriza uriașă pregătită jucătorilor lui Teja

FCSB a început azi antrenamentele în cantonamentul din Spania // FOTO: Cristi Preda +22   FOTO
FCSB a început azi antrenamentele în cantonamentul din Spania // FOTO: Cristi Preda

Articol de , - Publicat vineri, 11 ianuarie 2019 19:11

Jucătorii de la FCSB au început de azi munca adevărată în Spania în tentativa de a lua campionatul în Liga 1 în 2019, antrenându-se la 150 de metri de Borussia Dortmund și Fortuna Dusseldorf. Și au primit un cadou: unul dintre terenuri se va numi Steaua.

Vezi AICI imagini de la antrenamentul de azi

Drumul de la 0 grade Celsius la plus 15 grade Celsius este precum cel de la locul 2, marea perdantă, la campioana Ligii 1.

Steliștii au început de astăzi antrenamentele în Spania, pe deosebita Costa del Sol, în tentativa de a recupera cele 6 puncte distanță de liderul CFR Cluj și de a câștiga titlul după o pauză de 4 ani.

O mică expediție îi așteaptă zi de zi pe elevii lui Mihai Teja de la luxosul Melia Marbella din zona exclusivă a Puerto Banus și până la terenul de antrenament.

Vecinii de la masa bogaților

Fotbaliștii o iau per pedes pe distanța celor aproape 500 de metri, trec pe sub autostrada A-7 care leagă orașele de pe Costa del Sol, apoi ies la baza de antrenament.

Una brand new, roș-albaștrii având drept vecini pe Fortuna Dusseldorf (locul 14 în Bundesliga), pe terenul alăturat, dar mai ales pe Borussia Dortmund, liderul Germaniei, la o distanță de 150 de metri!

Practic, Florin Tănase, Coman, "Bizonul" și ceilalți respiră același aer cu Gotze, Alcacer, Witsel și Lucien Favre, câțiva dintre eroii care au băgat Bayern Munchen în sperieți.

3 meciuri amicaleare stabilite Mihai Teja în Spania: Luzern (17 ianuarie), Shanghai Shenhua (20 ianuarie) și Dinamo Kiev (23 ianuarie)

Supriză pentru fcsb

Azi dimineață, a fost soare și vreme ca de plajă, după-amiază au venit norii, însă condiții de pregătire sunt "top", cum spun fotbaliștii.

Vicecampioana României se antrenează pe două terenuri de iarbă, ce urmează a fi împrejmuite, muncitorii de vreo trei nații lucrând de zor pentru "a închide" aria.

Surpriză: reprezentanții companiei care i-au adus pe roș-albaștri în stagiul iberic vor să dea numele Steaua celor două terenuri pe care se pregătesc jucătorii lui Mihai Teja! Mai ales că românii sunt cei ce testează în premieră gazonul. Jucătorii au dat drumul la treabă și nu le e gândul la plajă, mai ales că tentațiile unei veri la Marbella sunt departe.

Acompaniați de sunetul de fond al automobilelor care merg dintr-o parte în alta între Malaga și Gibraltar și Cadiz, până spre Portugalia sau făcând legătura cu Marocul, roș-albaștrii au pus ieri accent pe partea fizică, dar au văzut și mingea, încă din prima zi!

Forbanul sau "Drumul Oaselor" au rămas amintiri, troienele și pufoaicele au fost înlocuite cu palmieri, terenuri tunse la milimetru și echipamente dry fit.

2.500.000 €este bugetul anual de salarii la gruparea lui Gigi Becali

130.000.000 €este bugetul salarial anual la Borussia Dortmund, în timp ce Fortuna Dusseldorf are jumătate

569.000.000 €este cota Borussiei pe transfermarkt, locul 2 în Bundesliga la cotația jucătorilor, Fortuna fiind ultima în acest clasament cu 46 de milioane de euro. FCSB - 27 de milioane de euro

Vezi și: Gabi Balint nu îi dă nicio șansă lui Mihai Teja în relația cu Gigi Becali: "Doar așa supraviețuiește"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (44)
mioriticul
mioriticul  •  12 Ianuarie 2019, 14:21

O stire pentru gigisti. Scrisa de gigisti.

zizu
zizu  •  12 Ianuarie 2019, 09:20

Ca să vezi! În gândire celo de la gsp și din marile lor .....idei di puțulgândirii, dacă sunt în washington e o mare realizare , fiindcă ......și trump respiră același aer, sau la bonn , același lucru cu madam merkle..........:)

132331260571303
Popa Basca  •  12 Ianuarie 2019, 08:53

Am inteles...Joaca langa vedetele Borussiei si respira aceasi aer cu ele! Si? Credeti ca se ia?!!! Valoarea nu-i un virus,sa se raspandeasca prin aer.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează