FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. A reușit Becali o supermutare? Cum e caracterizat noul transfer al roș-albaștrilor: „Sigur a dat lovitura! Și noi l-am vrut”

Gigi Becali ar putea da lovitura cu Christian Tand
Gigi Becali ar putea da lovitura cu Christian Tand

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 mai 2020 14:31

FCSB îl are la dispoziție începând din această săptămână pe Christian Tand, un tânăr fundaș central de doar 18 ani, venit de la Școala Sportivă Ardealul.

Internațional U18, Christian Tand i-a atras atenția și lui Cornel Șfaițer, oficialul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Covăsnenii au încercat la rândul lor să-l înregimenteze pe Tand, care a ajuns în cele din urmă la FCSB. Șfaițer e convins că Gigi Becali va da lovitura cu internaționalul U18

„Am văzut că Tand a ajuns să se antreneze cu prima echipă la FCSB. Sunt sigur că Gigi Becali a dat lovitura cu el și o să vedeți în timp dacă am dreptate.

Tand este un jucător interesant, pe care îl cunosc. L-am urmărit și mi-a fost propus și mie, dar nu am putut să-l aduc la Sepsi. Dacă aveam echipa a doua la Sf. Gheorghe, cu siguranță era la mine acum”, a afirmat Cornel Șfaițer, președintele lui Sepsi, potrivit Fanatik. 

Christian Tand, cumpărat de Gigi Becali în februarie

Christian Tand face parte din lotul de 6 jucători achiziționați de Gigi Becali în luna februarie a acestui an, tranzacție despre care Gazeta Sporturilor a scris în exclusivitate la acea vreme

Din informațiile GSP.RO, Becali a plătit 100.000 de euro pentru toți cei 6 jucători, care sunt internaționali de juniori. Școala Sportivă Ardealul a păstrat și 20% dintr-un viitor transfer al fiecăruia dintre jucători. În plus, Becali va mai achita câte 20.000 de euro pentru fiecare fotbalist care debutează la FCSB sau la echipa națională de seniori.

FCSB. A reușit Becali o supermutare? Cum e caracterizat noul transfer al roș-albaștrilor: „Sigur a dat lovitura! Și noi l-am vrut”
  • Christian Tand. Sursă foto: Facebook 

100.000 de euro pentru șase jucători:

  • Christian Tand (fundaș central, 18 ani)
  • Cătălin Vaida (atacant, 18 ani)
  • Andrei Istrate (atacant, 17 ani)
  • Denis Szep (mijlocaș, 18 ani)
  • Rareș Trif (mijlocaș, 18 ani)
  • Lucian Moldovan(mijlocaș, 18 ani)

VIDEO. Imagini de la antrenamentele lui FCSB » Roș-albaștrii se pregătesc de restartul Ligii 1 în grupuri de câte 4

Citește și alte știri despre FCSB: 

Ionuț Stroe, declarații INCENDIARE despre stadionul „Arcul de Triumf”: „PSD a creat în mod fals un conflict, a fost o discuție poluată politic”

Provocare pentru Gigi Becali! Ce s-a întâmplat la un meci din Germania :D

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
clujcampion
clujcampion  •  24 Mai 2020, 22:07
Postat de tesla_de_la_kolozsvari pe 24 Mai 2020, 15:59

Stai linistit, ca nu e pierdut! Prinde finalul de cariera, pe la 39, la Kolozsvari, in liga 3....sau unde o mai fi porcaria aia de echipa peste douaj de ani.

La 39 de ani in liga a 3-a, poate la fece fecesebe bucuresshhhhiiitiiii. Ca daca se termina cu coruptia in fotbalul romanesc, fecesebeaua va trebui sa reinceapa din liga a 4-a. In vreo 30 de ani urca in a 3-a...

lake1001
lake1001  •  24 Mai 2020, 20:42

6 jucători la 100 de mii, deci cam asta e valoarea. Să fiţi siguri că ciobanul nu a dat nici-un ban pe ei. Astea sunt procente in cazul in care îi vinde, dar săracul nu a mai vîndut nimic de 4 ani. Coman, Man,Denisman, Tanase sunt la rînd ....de 5 ani. Restul sunt aberaţii.

lake1001
lake1001  •  24 Mai 2020, 20:37
Postat de felix_grandet pe 24 Mai 2020, 19:07

Tot ce mișcă la FC FCSB e perlă, super mutare sau super transfer. Tot ce se întâmplă la celelalte echipe e de rău, foarte rău și groaznic de rău. :))) #GSPeste.

În curînd or să valoreze 20 milioane la tîrg la nea Gigi. GSP aruncă minciuna si Digi confirmă . Jurnalistică pură.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează