FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

OFICIAL FCSB a reziliat cu Raul Rusescu » Mesajul fotbalistului la adio: „Echipa are nevoie de spectatori, nu de telesuporteri”

Articol de GSP - Publicat joi, 23 mai 2019 11:59

FCSB a anunțat pe site-ul oficial rezilierea contractului cu atacantul Raul Rusescu (30 de ani), venit la roș-albaștri în august 2018.

„Numele lui Raul Rusescu se confundă cu cele mai mari performanțe ale clubului nostru în acest deceniu. [...] Pentru toate aceste rezultate extraordinare, precum și pentru dragostea nemărginită pentru culorile roș-albastre, FCSB îi mulțumește lui Raul și îi urează mult succes în continuare!”, se arată pe site-ul FCSB.

raul rusescu fcsb

Raul Rusescu a transmis și un mesaj suporterilor FCSB.

„Astăzi îmi iau rămas bun de la clubul care mi-a marcat cariera. Din 2011 și până astăzi, am trăit momente incredibil de frumoase , am realizat performanțe inegalabile în următorii ani, din păcate pentru fotbalul românesc, am legat prietenii ce vor rămâne indiferent de cursul vieții. Pe scurt, am reușit să îmi îndeplinesc visul copilăriei.

Astăzi, drumurile noastre se despart și probabil nu se vor mai întâlni în anii ce urmează, dar privesc cu mândrie la trecutul meu și aștept cu nerăbdare, cu ambiție, cu pasiune și cu aceeași dorință de reușită viitorul meu fotbalistic.

Știu că sezonul recent încheiat nu a fost pe măsura așteptărilor voastre (suflarea roș-albastră) și nici ale mele. Însă, în sezonul ce urmează și nu numai, această echipă are nevoie de voi, nu doar de aceia care au înțeles (FCSB = Steaua București), ci și de voi, ceilalți, care ați ales sa stați acasă, în loc să veniți să fiți alături de echipa voastră de suflet! Fotbalul are nevoie de spectatori și de suporteri, nu de telespectatori și telesuporteri!”, a fost mesajul lui Raul Rusescu.

5 goluri și 5 pase decisive a reușit Raul Rusescu pentru FCSB în acest sezon în 24 de parte

FCSB a mai anunțat până acum rezilierea contractului cu antrenorul Mihai Teja. Urmează să se rezilieze înțelegerile cu Florentin Matei și Adrian Stoian. La finalul acestui sezon s-a încheiat și contractul cu Filipe Teixeira, căruia nu-i va mai fi prelungită înțelegerea.

Citește și:

ANTRENOR FCSB // EXCLUSIV Gigi, te bagi? Sumă-record cerută de Edi Iordănescu pentru a veni antrenor la FCSB!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
forumeer
forumeer  •  23 Mai 2019, 22:47

Rusescule, tu n-ai jucat niciodata la Steaua, baga la cap. Ai fost doar la fc fcsb.

gazistu
gazistu  •  23 Mai 2019, 18:42

o jucat si asta pe 25000/lunar de o rupt norii,, o castigat tot pe plan locat, Campionat, Cupa...si totusi nu la pastrat..mai lua salar injca 2-3 sezoane si la felk...campionate peste campionate castigate/....bravo Becali..buna afacere

alexbibirica1
alexbibirica1  •  23 Mai 2019, 14:03

MULTUMESC, Raul Rusescu ! esti pe viata in familia fostei "STEAUA Bucuresti" , actuala FCSB !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează