FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB a vândut nocturna și turnicheții stadionului Ghencea » Unde au ajuns bunurile lui Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 aprilie 2018 14:12

Valeriu Argăseală, președintele de la FCSB, a fost prezent ieri în Călărași unde a vândut turnicheții și nocturna stadionului Ghencea.

Arena din Ghencea va fi reconstruită pentru Campionatul European din 2020. Atât turnicheții stadionului cât și nocturna i-au aparținut lui Gigi Becali.

Prețul a fost unul modic, susțin sursele GSP. 

Dunărea Călărași e ca și promovată în Liga 1, deși mai sunt șapte etape din liga secundă. Trupa lui Dan Alexa e lider cu 77 de puncte, la 15 puncte de locul 3 care duce la barajul pentru promovare și la trei lungimi de poziția secundă ocupată de Hermannstadt.

Vizita lui Argăseală în Călărași a fost semnalată și pe pagina de facebook a Consiliului Județean: "Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a primit astăzi (n.r. ieri) vizita președintelui CA al FC Steaua București, Valeriu Argăseală. Cei doi, secondați de directorii din cadrul instituției noastre, au purtat discuții cu privire la modernizarea stadionului "Ion Comșa".

Lucrările pentru montarea nocturnei, amplasarea turnicheților pentru accesul în siguranță pe stadion și un serviciu de supraveghere foarte bine pus la punct sunt doar câteva cerințe obligatorii pentru ca echipa de la malul Borcei să poată juca viitoarele meciuri de fotbal în condiții de Liga 1", se arată pe Facebook-ul Consiliului Județean Călărași.

calarasi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
109684413202521
Cornel Brincoveanu  •  27 Aprilie 2018, 18:25

Generalii de cârpă vor închiria noua arenă kaki pentru nunti, botezuri și tir cu arcul! Never , ever, Gigi nu le da 1000 euro pe închiriere meciuri oficiale! In 10 ani va arăta ca un cavou din cimitirul cu același nume. Forza FCSB !!!! Conny Francis

147687542408495
Viorel Stelistul  •  27 Aprilie 2018, 17:57

Judetul Calarasi este in pericol de disparitie.Dupa ce in documentul oficial al Consiliului Judetean a aparut numele Steaua, la sesizarea lui talpan-taliban si petrea-butoi, s-a reunit statul major general al cazarmei sovietice a armatei - CSA si s-a decis atacarea imediata, cucerirea si distrugerea inamicului judetul Calarasi, care aduce atingere securitatii nationale prin folosirea denumirii interzise de Steaua Bucuresti. Glorioasa armata romana va scrie astfel o noua pagina de istorie prin anihilarea unui inamic periculos!!! si confirmarea importantei deciziei strategice de recreare a echipei militare FC Kaki2017!

542258262821732
Badaluta Crenguta  •  27 Aprilie 2018, 17:44
Postat de Stefan Anghel pe 27 Aprilie 2018, 16:39

SA TE CREDEM PE CUVANT ?! NU NE MINTI ? IA SPUNE-NE CAZUL TAU ! BRANCARDIERII SA STEA PE APROAPE....

Asa este FCSB se desfiinteaza de acea JIJI ameninta cu plecarea

Vezi toate comentariile (36)
Comentează
Close