FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

După Iulian Cristea și Oaidă, Rapid a mai pus ochii pe un jucător de la FCSB de care Becali vrea să scape: „Mereu mi-a creat probleme!”

Andrea Compagno, primul din dreapta // foto: Imago Images
Andrea Compagno, primul din dreapta // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 12 octombrie 2023 17:43 / Actualizat joi, 12 octombrie 2023 18:45

Cristiano Bergodi (58 de ani), antrenorul lui Rapid, a vorbit la superlativ despre Andrea Compagno (27), atacantul de la FCSB pe care patronul Gigi Becali nu-l mai are la suflet.

Nemulțumit de Andrea Compagno, îndeosebi de stilul de joc al acestuia, Gigi Becali a anunțat că va aduce un atacant care să-l înlocuiască pe italian.

Deși a înscris 20 de goluri în 47 de meciuri la FCSB, atacantul italian nu l-a convins pe Gigi Becali, care a intrat pe piață pentru un alt profil de vârf, unul mai combinativ, capabil să țină pasul cu extremele „mingicare”. Ca atare, a mutat și l-a adus pe Dorin Rotariu, la bază extremă dreapta, dar pe care vrea să-l vadă în centrul atacului. 

„Boșii” Diviziei A s-au reunit la nunta fiului Gabrielei Firea » Borcea, Nețoiu, Copos și Negoiță, apariții rare alături de partenere
METROSPORT
„Boșii” Diviziei A s-au reunit la nunta fiului Gabrielei Firea » Borcea, Nețoiu, Copos și Negoiță, apariții rare alături de partenere

Dacă Gigi Becali nu-l mai are în grații pe Compagno, rivalii vorbesc frumos despre atacantul italian. Conaționalul Cristiano Bergodi, antrenorul de la Rapid, l-a lăudat pe vârful roș-albastru.

Ieșit din grațiile lui Gigi Becali, Andrea Compagno e lăudat de Cristiano Bergodi

„Despre Compagno am o părere pozitivă. Luptă întotdeauna, e un jucător important. Dar acolo e concurență, sunt jucători cu caracteristici diferite din joc.

Depinde de antrenori și ce gândesc ei. Eu am o părere pozitivă despre el, e un profesionist, un băiat bun. E italian, are profesionalitate. E un mediu diferit la FCSB, acolo el trebuie să aibe răbdare, pentru că este un jucător important.

La FCSB trebuie să ai mental, iar el are. Dar antrenorii știu, nu vreau să mă bag eu.

Îl consider pe Compagno un jucător important pentru România. În Italia nu știu cum este perceput, a jucat în ligile inferioare, nu știu ce părere au în Italia în legătură cu el. Nu știam despre el înainte să vină în România, juca în ligile inferioare. M-am mirat, era un jucător pe care nu îl cunoșteam.

S-a remarcat în ultima vreme și este un jucător important pentru FCSB. Mie mi-a creat probleme mereu atunci când l-am întâlnit”, a afirmat Bergodi, conform Fanatik.

4 goluria înscris Compagno în acest sezon, într-un total de 15 apariții

Tot din SuperLigă: 

Face Becali o mare greșeală cu Rotariu? » Decizia care poate compromite transferul

Omul cu avere de 200 de milioane de euro anunțat că ajută cu bani Dinamo

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (13)
danglumetu
danglumetu  •  13 Octombrie 2023, 07:33

nu-l mai vrea dar nici la rivali sa nu ajunga, astfel, de fapt, ii recunoaste valoarea, un jucator cu personalitate printre ''***' lui becali!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

muzzi1
muzzi1  •  12 Octombrie 2023, 21:41

sunt curios de ce nu il place jijel! ca face crucea invers? ca nu ii place laptili di oaie? e cel mai bun atacant din liga si prostul ala de padron isi bate joc de el! sper sa ajunga la altul si sa-i dea 5 lu` jiji! da` stai, nu se poate,ca *** machidoneasca pune conditii in contract, ca sa nu faca fostii lui jucatori ***` pe el!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

johny2003
johny2003  •  12 Octombrie 2023, 21:34
Postat de Vasycool1976 pe 12 Octombrie 2023, 19:28

Mare greșeală că îl înlocuiește pe Compagno cu Rotariu

Nu e prima! Si nici ultima! Echipa merge bine si Sabotorul Sef intra in rol...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close