FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA 1-0

FCSB - ASTRA 1-0 // Declarații dure făcute de Florin Tănase: „Trebuie să îmi rupă piciorul?!” » A fost pus la punct de Cristi Balaj: „E pe un drum total greșit”

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 aprilie 2019 21:10

FCSB a trecut de Astra, scor 1-0. Florin Tănase a marcat golul victoriei (55), dar nu s-a bucurat. Motivul a fost comportamentul unor spectatori.

„O victorie importantă. Încă mai sperăm. Dacă se încurcă CFR, se joacă. Am încredere mare în cei de la Viitorul etapa asta.

Golul îmi dă un moral bun, dar mă bucur în primul rând pentru cele 3 puncte. Nu m-am bucurat la gol pentru că sunt niște fani pe aici care nu știu ce înseamnă fotbalul”, a spus  Florin Tănase la Look Sport.

„Cred că se puteau da 3 penalty-uri la mine. Două în prima repriză. Nu știu cât de clar trebuie să fie pentru acești arbitri, poate doar să-ți rupă piciorul ca să dea. Mi-a spus Mihai Stoica la pauză că au fost ambele (n.r. cele din prima repriză). Se tot discută de VAR, dar la noi și dacă se bagă, tot se fac greșeli.

N-am refuzat banderola, a fost o neînțelegere cu Planic”
Florin Tănase, FCSB

 

„Un meci bun, deschis, am fost echipa care a băgat mingea în poartă și de-asta am câștigat.

Mai sunt etape, am vorbit între noi să câștigăm cu Astra și să vedem ce se întâmplă. Ne vom uita la meciul lui CFR, sper să se încurce și să jucăm cu titlul pe masă în ultima etapă. Le țin pumnii foștilor mei colegi.

Cu Viitorul am fost nervos că nu mi-am ajutat echipa și n-am marcat, era și ziua mea, mai ales că jucam cu fosta echipă, eram supărat pe mine nu pe Mihai Teja. I-am cerut scuze după, nu a fost cu intenție să nu dau mâna cu el. Vă dați seama, am văzut schimbarea și eram supărat că ies, eu voiam să joc și să marchez. Voiam să dau totul”Florinel Coman, FCSB

„E un drum total greșit cel pe care merge Florin Tănase. Nu au fost trei penalty-uri, nu e vina fanilor că sunt ei pe locul doi”Cristi Balaj, analist TV Telekom Sport

Vezi AICI clasamentul din Liga 1

Vezi aici programul etapei #7 din play-off

PROGRAM FCSB

  • CSU Craiova (deplasare)
  • Sepsi (deplasare)
  • CFR Cluj (acasă)

PROGRAM CFR CLUJ

  • Viitorul (acasă)
  • Astra (deplasare)
  • CSU Craiova (acasă)
  • FCSB (deplasare)

Citește și: 

FCSB - ASTRA // Ilie Dumitrescu, ironic la adresa lui Gigi Becali: „Nu există nici antibiotic, nici unguent pentru el. Să-și ia o pauză!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
luputu
luputu  •  29 Aprilie 2019, 14:17

Circarii de man si tanase trebuie intai sa joace, apoi sa ceara respect.

minell73
minell73  •  29 Aprilie 2019, 11:00
Postat de 7manuel pe 29 Aprilie 2019, 10:14

Penalty clar la Tanase in prima repriza, penalty care se acorda in orice campionat serios din lume. Steaua e furata meci de meci pt. ca asa doreste grupul de la Cluj cu Dancu-n frunte, ca CFR sa mai castige inca o data, prin frauda, campionatul, iar in Europa sa se faca de cacao cu o echipa gen Dudelage.

Minte gigista. La tanase niciodata nu trebuie dat fault,nici cand e faultat pe bune. Aveti o echipa de circari. Daca fcsb ia campionatul anul asta,lucrul asta ar fi impotriva naturii. Ei au un lot de locul 5 minim.

minell73
minell73  •  29 Aprilie 2019, 10:58

Ati observat ca si man a inceput sa aiba apucaturi de santilbanc precum tanase?

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close