FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA 1-0

FCSB - ASTRA 1-0 // Despre cine spune Gigi Becali: „E din alt film, de pe altă planetă, doarme în picioare!” + Laude pentru Dennis Man: „Jucător de geniu”

Gigi Becali FOTO: Raed Krishan
Gigi Becali FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 aprilie 2019 23:26

FCSB a câștigat meciul cu Astra, scor 1-0 (Tănase 55). Gigi Becali, patronul stelist, a comentat evoluția formației sale, declarându-se nemulțumit de defensivă.

„E posibil să luăm titlul că vrea Dumnezeu... Suntem periculoși în atac, dar echipa e slabă, subțirică. Cum să ajungă ei în 7 metri în ultimul minut, aproape să ne dea gol?! Trebuia să fie diferența mai mare până atunci oricum.

În fiecare meci avem lovituri de la 11 metri nedate. E adevărat că suntem slabi în apărare, dar dacă ne arbitrează bine am avea 2-0, 3-0, 3-1.

Apărarea zici că e din alt film, de pe altă planetă, doarme în picioare! În primele două meciuri au jucat bine, acum dorm în picioare. Inclusiv mijlocul a început să doarmă, Filip nu mai e Filip. Nedelcu doarme și el.

Noi nu meritam să câștigăm azi. Dumnezeu ne-a câștigat meciul. Din moment ce în minutul 92 [Cestor] dă cu capul pe lângă, Alibec ratează singur cu Bălgrădean, nu e clar?

Avem un jucător de geniu, Man, care n-a pierdut mingea deloc. Sper să-și revină și apărarea, că în atac stăm bine”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

„Să bată Viitorul, mai e și Astra, ei joacă pe viață și pe moarte cu CFR. Cu noi joacă mai moale, are dreptate Dan Petrescu (n.r. ironic). Ai 5 puncte avans, vezi-ți de treaba ta, că te bate Dumnezeu!

Și dacă bate CFR mâine mai rămân șanse la titlu. Știți ce se mai poate întâmpla? Ultima etapă să fim campioni fără să mai facem nimic. Îi bate Viitorul, îi bate și Astra și aia e.

Nu-mi fac probleme pentru meciurile noastre.

Dan Petrescu e băiat deștept, o să joace și la egal. Ce, face ca noi cu Iașiul? El se baricadează și gata. «Egalul e bun, jucăm la egal». Toate trei meciurile”
Gigi Becali

  • CFR Cluj - Viitorul e luni, de la 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 3, TV Digi Sport 1 și Look Sport. 

PROGRAM FCSB

  • CSU Craiova (deplasare)
  • Sepsi (deplasare)
  • CFR Cluj (acasă)

PROGRAM CFR CLUJ

  • Viitorul (acasă)
  • Astra (deplasare)
  • CSU Craiova (acasă)
  • FCSB (deplasare)

Citește și: 

Cosmin Contra e nedumerit: „FCSB are cel mai bun lot. E clar însă că se întâmplă ceva”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
noelstoica
noelstoica  •  29 Aprilie 2019, 15:49
Postat de 7manuel pe 29 Aprilie 2019, 09:48

***

Ti-a sarit discul!?

cfr_cluj_campioana
cfr_cluj_campioana  •  29 Aprilie 2019, 10:44

FC FCSB și Astra Giurgiu, blatistii Romaniei.

dubluv
dubluv  •  29 Aprilie 2019, 09:58
Postat de reddm pe 29 Aprilie 2019, 08:22

Ma ce chestie..... Sunt 3 echipe în play-off care nu o pot învinge de echipa asta a lui Becali, dar când joaca cu CFR își dau și sufletul parca joaca finale de campionat. Nimic dubios, mai lipsea și Gaz Metan din toată ecuația asta și *** era campioana și pe ultimul loc. Becali, cancerul, Oierul, ai distrus toaat liga 1, norocul nostru ca suporteri ca mai exista câteva, puține dintre echipe, ca îți mai țin piept, ***, nimicul!!

in rest esti bine?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează