FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA

FCSB - ASTRA // Altă grijă pentru Teja: sperietoarea e chiar Alibec! Palmares impresionant al atacantului în fața roș-albaștrilor

Articol de , - Publicat sambata, 27 aprilie 2019 09:00

Denis Alibec e anunțat titular duminică seară cu FCSB și palmaresul Astrei cu atacantul giurgiuvenilor în formula de start e pozitiv în fața roș-albaștrilor: 3-2 în raportul victorii - eșecuri.

Dan Petrescu crede că Astra va fi în vacanță la meciul de mâine cu FCSB și anticipează un non-combat din partea echipei care a eliminat-o chiar pe CFR în semifinalele Cupei României.

Astra vine însă pe Arena Națională cu sperietoarea numărul 1 a roș-albaștrilor. Denis Alibec e apt din punct de vedere medical și e anunțat titular în formația antrenată de Costel Enache.

Și cu Alibec în echipa de start, Astra are un palmares cu care nu se poate lăuda nicio altă echipă din Liga în fața Stelei. 3 victorii și doar două înfrângeri.

Sezonul de maximă glorie pentru Denis a fost cel în care Astra a luat titlul chiar în disputa directă cu clubul lui Becali. Atunci, Astra a bătut-o de 3 ori în 4 jocuri pe FCSB, iar Alibec a fost pion important: a marcat două goluri!

Alibec a fost pe teren și la ultima confruntare directă, care a ridicat mari semne de întrebare: victoria lejeră a formației lui Teja de acum o lună, chiar la Giurgiu, scor 2-0.

Atunci însă, din cauza unei accidentări, Alibec a început pe banca de rezerve și a fost introdus abia în minutul 72, când FCSB înscrisese deja ambele goluri și partida era ca și terminată. 

 astra fcsb

11 goluri a produs Alibec în acest sezon, în cele 22 de meciuri disputate pentru Astra. A marcat de 5 ori și a oferit 6 pase decisive

E aproape de al 5-lea trofeu

Alibec va disputa finala Cupei României cu Astra și va avea posibilitatea să-și treacă în palmares al 5-lea trofeu intern. Toate cele 4 cucerite până acum au fost în tricoul Astrei: un titlu, o Cupă și două Supercupe. Din lotul FCSB-ului, doar Lucian Filip are mai multe triumfuri decât Alibec în România. Filip și-a trecut în CV 7 trofee, toate cu FCSB.

Astra e bună afară

În ciuda unui parcurs foarte slab de când a început play-off-ul, trupa lui Costel Enache e o echipă care se descurcă foarte bine în meciurile din deplasare. În ultimele 10 partide disputate pe teren străin, indiferent că au fost în campionat sau în Cupa României, Astra a pierdut doar două, la Cluj și la Craiova. În rest, a bifat 5 succese și 3 remize.

Citește și:

FCSB - ASTRA // Roș-albaștrii visează din nou și așteaptă o mână de ajutor de la Hagi: „Vorbesc foarte serios!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
para.para
para.para  •  27 Aprilie 2019, 18:12

Din moment ce maine e blat, Alibec isi permite sa nu joace pentru ca e pastele si pentru el, iar el e vedeta echipei.

kordell
kordell  •  27 Aprilie 2019, 17:53

Mare producator Alibec asta , te doare capul !

100002473541087
Danut Ognean  •  27 Aprilie 2019, 16:48

duminica astra invinge fcsb marcheaza a libec iar fcsbeii vor avea un paste indoliat

Vezi toate comentariile (9)
Comentează