FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA

FCSB - ASTRA // Dan Petrescu acuză Astra de non-combat cu FCSB, dar giurgiuvenii „s-au înfrățit”, de fapt, cu echipa din Gruia

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 aprilie 2019 15:51

FCSB și Astra joacă duminică, de la ora 21:00, într-un meci din etapa a 7-a din play-out. Înainte de meci, Dan Petrescu a acuzat faptul că Astra joacă fără intensitate cu FCSB, dar lucrurile stau altfel.

„Astra va fi în vacanță la meciul cu FCSB, așa cum a mai fost, iar când va juca împoriva noastră va fi la capacitate maximă. Astra va juca doar cu CFR Cluj. Eu zic doar ce văd. Cum joacă Astra cu noi și cum joacă cu alte echipe! Eu nu pot să înțeleg unele chestii. La meciurile cu Craiova și Steaua nu au jucat la capacitatea lor normală”, a fost declarația cu care Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a reaprins războiul clujenilor cu FCSB.

Astra a luat cele mai puține puncte chiar cu CFR

Deși Petrescu acuză formația din Giurgiu, Astra e un coșmar pentru FCSB.

Antrenorul lui CFR Cluj e contrazis de ceea ce s-a întâmplat pe parcursul acestui campionat de modul în care Astra s-a descurcat în fața primelor 3 clasate. Singura echipă pe care n-a bătut-o până acum la meciurile din Liga 1 e CFR!

În schimb, pe FCSB și pe Craiova le-a învins, dar în primele 26 de etape, în sezonul regulat.

astra 

Citește și:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  06 Mai 2019, 15:01
Postat de para.para pe 26 Aprilie 2019, 18:38

"În schimb, pe FCSB și pe Craiova le-a învins, dar în primele 26 de etape, în sezonul regulat." - gigistilor, le-a invins atunci cand nu conta. Acum orice punct dat lui fcsb conteaza si pentru voi si pentru becali.

bati campii atat preponderent cat si madagascar! orice punct conteaza fie si din sezonul regulat! cum sa zici ca nu conteaza punctele din prima parte, cand fcsb cu victorii in meciurile cu Chiajna, Astra, Hermanstad aveau acum 4.5 puncte in plus? e mai usor de recuperat 1 punct decat 5, atat din punct de vedere cat si istoric! oricum speram sa piarda titlul si cfr si fcsb in favoarea industriei sarmii campia turzii!

fairplayromania
fairplayromania  •  27 Aprilie 2019, 03:19
Postat de rocky2 pe 26 Aprilie 2019, 19:46

Inca o incercare penibila a oficiosului fcsb de a cosmetiza si dilua impresia generala ca Astra sunt niste aserviti ciobanului!

Nu e nevoie, o ţară întreagă vede ce se întîmplă în fotbal. Ăştia au fost uitaţi în priză precum instalaţia de Craciun pînă la Sf. Ion...:):)

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  26 Aprilie 2019, 20:19

Vrei sa spui ca rezultatele publicate nu sunt cele reale? Statistica nu minte. In plus, nu compari meciurile din cupa, unde aveau un interes major cu cele din campionat unde si-au atins scopul. Singurele meciuri in care Astra a dat totul au fost in cupa.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close