FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Situație de neînțeles la FCSB: Cristi Bălgrădean și alți doi RENEGAȚI au fost chemați înapoi la antrenamentele lui Vintilă

Cristi Bălgrădean e nevoit să revină temporar la FCSB
Cristi Bălgrădean e nevoit să revină temporar la FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iunie 2020 18:12

Cristi Bălgrădean (32 de ani), portarul care a trădat-o pe FCSB pentru a semna cu rivala CFR Cluj, e nevoit să dea din nou ochi în ochi cu foștii săi colegi. „Pufi”, Alexandru Stan și Adi Popa au fost chemați la antrenamentele lui Bogdan Vintilă.

Contractul lui Bălgrădean cu FCSB expiră la finalul lunii iunie, urmând ca înțelegerea cu CFR Cluj să devină valabilă abia din iulie. Astfel, potrivit digisport.ro, legea îl obligă pe Bălgrădean să revină în cantonamentul FCSB-ului, unde va fi nevoit să stea timp de 14 zile în carantină și să fie testat pentru coronavirus. 

În aceeași situație cu goalkeeper-ul se află și fundașul Alexandru Stan (31 de ani) și mijlocașul Adi Popa (31 de ani). Anunțați de Gigi Becali că se află în șomaj tehnic, ei nu pot intra în vacanță, ci trebuie să respecte aceleași proceduri la care va fi supus Bălgrădean.

Alexandru Stan a amenințat că-l dă în judecată pe Gigi Becali

Alexandru Stan a fost unul dintre jucătorii care au amenințat că-l vor acționa în instanță pe Gigi Becali. Contractul lui Stan mai e valabil până pe 30 iunie 2021, ceea ce înseamnă că ar mai avea de încasat 150.000 de euro de la clubul lui Becali, sumă pe care nu vrea nici în ruptul capului s-o piardă. 

VIDEO. Derby la reluarea Ligii 1! Totul despre CFR Cluj - FCSB, meciul care îi poate scoate pe roș-albaștri din lupta pentru titlu

Citește și alte știri despre FCSB: 

FCSB. Harlem Gnohere, devastator la adresa lui Vintilă: „Știe ce cred despre el! Cum să-l concedieze Becali când îi execută ordinele?”

FCSB. Un simbol al lui Dinamo implicat în transferul lui Florinel Coman: „M-au întrebat despre el” + „Man a scăzut foarte mult”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
883758598355956
Adrian Fulgos  •  10 Iunie 2020, 20:47

Becali este un rătăcit. Şi asta ca sa nu folosesc alte epitete. Faptul ca o societate şi o legislație ca a României, permite unui asemenea individ sa hotarasca soarta si viețiile atîtor oameni este si mai trist. Mai ales ca majoritatea traiesc decepții mult mai des decit succese.

1_0_1_0
1_0_1_0  •  10 Iunie 2020, 20:32

Pufi, să nu sufli o vorbă !!!!

189254898748309
Claude SH  •  10 Iunie 2020, 20:17

E normal. E încă salariatul Fcsb

Vezi toate comentariile (5)
Comentează