FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica pune tunurile pe doi jucători de la CFR Cluj! » Jucătorul despre care spune că nu poate lipsi din naţională: „Fără el, va fi debandadă totală!”

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2022 10:36 / Actualizat joi, 31 martie 2022 10:42

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a analizat meciurile României și a criticat doi jucători de la CFR Cluj.

După România – Grecia 0-1 și Israel – România 2-2, primele partide cu Edward Iordănescu pe bancă, MM Stoica i-a criticat pe doi dintre jucătorii chemați la lot de la CFR Cluj: mijlocașul Mihai Bordeianu și fundașul Andrei Burcă.

„Cât ne mai păcălim cu el?” » Fotbalistul pe care Ștucan îl vede OUT din națională: „Are panica scrisă în ADN”
ROMÂNIA
„Cât ne mai păcălim cu el?” » Fotbalistul pe care Ștucan îl vede OUT din națională: „Are panica scrisă în ADN”

Mihai Stoica se ia de doi jucători de la CFR Cluj după meciurile României

„Nu cred că va insista cu Bordeianu! Vede toată lumea că nu e din filmul ăla! La CFR Cluj nici nu mai joacă închizător. Acolo joacă Boateng și o face foarte bine. Eu cred că s-a convins.

Principala problemă, declinul nostru imediat, a fost haosul teribil din a doua repriză. A fost cauzat de schimbarea lui Chiricheș. Fără Chiricheș va fi o debandadă totală la națională, pentru că nu avem niciun apărător care să țină apărarea și să îi coordoneze pe ceilalți.   L-am văzut pe Burcă. vorbea in continuu. Dar nu prea am văzut pe la goluri unde era. De reproșat, reproșa”, a declarat Mihai Stoica la OrangeSport.

MM Stoica îl vrea pe Marius Marin ca închizător

Oficialul roș-albaștrilor crede că Marius Marin, mijlocașul de 23 de ani de la Pisa, ar trebui să fie închizătorul echipei naționale.

„Nu i-a fost uşor lui Edi cu cazurile de COVID-19. Nu avem fundaş lateral, nici fundaş dreapta, nici fundaș stânga. Nu sunt la nivelul celorlalți jucători. Cred că avem un închizător, Marius Marin.  Eu cred că s-a convins cu Marius Marin. Mi s-a părut de echipa naţională”, a adăugat MM Stoica.

VIDEO Pe cine critică Dumitru Dragomir după Israel - România 2-2

Citește și: 

 

Mihai Stoica, după debutul lui Octavian Popescu în naționala mare: „Mi-a ieșit pariul”

Pe cine a remarcat MM după meciul cu Israel: „Mi-a plăcut enorm din toate punctele de vedere” + Ce zice despre Olaru: „Puțini fac asta”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (19)
dodo001
dodo001  •  02 Aprilie 2022, 16:45

Der zpecialist Meme! Chiar ii place sa se ia de jucatorii CFR-ului! Daca ar putea ar lua o matura si ar fugi dupa ceferisti :)))

368023036732853
Iuga Mircea  •  02 Aprilie 2022, 07:01

D-l Stoica să nu-l mai critice pe Burcă,cei care comentează cel mai mult în timpul meciului sunt jucătorii fcsb-iști,mai ales Tănase!!!!!

719960815845471
Gheorghe Calin Birla  •  01 Aprilie 2022, 22:50

Da mai Domnu petarda Cred ca fotbalul ar fii mai bun daca ne-ai lasa tu ! Domnu expert de la Rahova ????????????

Vezi toate comentariile (19)
Comentează