FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CONCORDIA CHIAJNA 0-1

FCSB - CONCORDIA 0-1 // Batin explică gestul controversat făcut după gol: "Vedeți să nu rămâneți așa!"

FOTO: Captură TV Telekom Sport
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 octombrie 2018 22:58

Paul Batin a marcat unicul gol al partidei câștigate de echipa sa în deplasare cu FCSB, scor 1-0. La finalul partidei, atacantul Chiajnei a explicat gestul pe care l-a făcut după gol. 

"Am scăpat singur, am marcat la prima ocazie. Sunt bucuros, e o victorie muncită. Important e că am luat toate cele trei puncte. Suntem peste Dinamo, dar cei de acolo au un meci mai puțin.

Da, am făcut acel gest. Le transmit celor care stau cu degetele încrucișate să nu rămână așa!", a spus Batin, la TV Telekom Sport. 

Vezi și:  FOTO + VIDEO Neputință roș-albastră » FCSB a jucat execrabil și a pierdut pe teren propriu cu Chiajna, 0-1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
vicol_vali
vicol_vali  •  08 Octombrie 2018, 03:13

Gol în prima repriză cu mesaj, aduce şi victoria... Circ prost.

mateiserban
mateiserban  •  08 Octombrie 2018, 02:45

Mai Iris Miris, baiatul asta a fost al treilea golgheter al campionatului trecut jucand la o echipa precum Chiajna, nu la FCSB sau CFR Cluj. Nu da un gol la 20 de meciuri ci are o rata foarte buna. E un baiat muncitor care nu a pacalit fotbalul. Imi amintesc si acum cand a fost adus in prima liga de CFR Cluj pentru ca era cel mai bun din Divizia C la o varsta destul de frageda. A facut fata foarte bine si la Cluj si ar fi meritat mai multe minute pe unde a mai jucat. Daca ii dai minute, Batin marcheaza. Nu mai e chiar la prima tinerete, dar e un jucator care merita respect.

164706384066767
Iris Cristian Jucan  •  08 Octombrie 2018, 01:03

Da ma, ce sa zic , dai si tu un gol la 20 de meciuri si deja faci cornite si gesturi ..... dupa parerea mea, este mai bine sa stai in mediocritate pentru ca acolo iti e locul.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează