FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA

FCSB - CRAIOVA // Și „leii” merg cu trenul » Cum s-au relaxat jucătorii Craiovei în drum spre București

FOTO: Facebook CSUC +6   FOTO
FOTO: Facebook CSUC

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 februarie 2019 18:17

Jucătorii celor de la CS U Craiova au plecat cu trenul către București, unde duminică vor întâlni FCSB, pe Arena Națională.

  • FCSB - CSU Craiova se joacă duminică, de la ora 20:00, în direct la TV Telekom Sport, Look Sport, TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

La fel ca dinamoviștii (Detalii aici), care au plecat cu trenul până la Brașov când au jucat la Sf. Gheorghe cu Sepsi, oltenii au renunțat la autocar pentru o călătorie pe șine. Practica e una cu care jucătorii Craiovei s-au obișnuit, și la meciul cu Dinamo de la București alegând să vină în Capitală în aceleași condiții.

Pe Pagina de Facebook a clubului CS U Craiova au apărut câteva imagini cu fotbaliștii lui Devis Mangia. Aceștia s-au relaxat în vagon, unde s-au jucat cărți sau au ascultat muzică la căști.

VEZI ȘI:

VIDEO Imagini spectaculoase din gara Craiova » Suporterii și-au întâmpinat favoriții cu cântece, mesaje și torțe

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
207979096630676
Popirlan Ionel  •  23 Februarie 2019, 20:07

impachetatori prosti,pagina facebook exista doar ptr.univ. craiova ,nu csu...je gse pei ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează