FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS U CRAIOVA 3-2

FCSB - CS U CRAIOVA 3-2 // FOTO + VIDEO Atmosferă încinsă la derby: nervi, fumigene și culoare + ultrașii steliști l-au atacat pe Gică Craioveanu » Cele mai tari imagini

FCSB - CS U Craiova // FOTO: Raed Krishan +22   FOTO
FCSB - CS U Craiova // FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 31 martie 2019 20:48

FCSB - CS U Craiova, cel mai așteptat meci al play-off-ului, încheiat 3-2, a fost incendiar și la duelul dintre fanii celor două echipe, care au cinstit așa cum se cuvine un meci de o asemenea importanță. 

Aproximativ 18.000 de fani au venit la stadion, 16.000 dintre aceștia fiind steliști, care au creat o atmosferă incendiară la începutul meciului, când au aprins torțe și fumigene.

Dezlănțuiți, ultrașii roș-albaștrilor au aruncat și unele materiale pirotehnice în teren, fiind nevoie de intervenția lui MM Stoica pentru a-i calma pe aceștia.

De partea cealaltă, nici susținătorii Craiovei nu s-au lăsat mai prejos. Două mii de olteni au luat drumul Capitalei și, la fel ca la meciul de acum o lună din finalul sezonului regulat, au cântat în permanență pentru favoriți. 

rkr 1171 +23 FOTO

 „Grande, ești prea mic pentru Duckadam!”

Fanii steliști s-au implicat și în duelul dintre Helmuth Duckadam și Gică Craioveau, legende care s-au contrat în zilele premergătoare partidei. Ultrașii din Peluza Roș-albastră au afișat un mesaj prin care îl atacau pe Craioveanu:

 „Grande, ești prea mic pentru Duckadam!”, a fost mesajul acestora, care apoi au afișat un banner de solidaritate pentru Rică, un fan al roș-albaștrilor bolnav de cancer. 

Urmărește aici partida dintre FCSB și CS U Craiova

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (13)
1764922203526472
George Mirel  •  01 Aprilie 2019, 16:30

Articol scris de lautari, nu de cronicari ..... Habar nu aveti sa faceti diferenta dintre ultrasii stelisti si privitorii cu petarde ai clubului fcsb din Oltenitei. Felicitari Galeriei Craiovei si Peluzei Nord, peste tot sunt exemplu de civilizatie si daruire!

aress123
aress123  •  01 Aprilie 2019, 11:17
Postat de ropo pe 31 Martie 2019, 22:38

Vreți sa spuneți fcsb iști,care ultrasi ca erau o ceata de brinzari

La *** ta rosie vin doar cateva sute de derbedei...ultrasii. Din an in paste, la meciurile cu Steaua ( FCSB pentru trolii rinisti ) mai vin si bagatorii de seama. De aia media voastra de spectatori e 3228 iar a Stelei 6207. cauta pe ''gúgal'' si vezi ca exista clasamentul...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky2
rocky2  •  01 Aprilie 2019, 11:00

Care ultrasi stelisti? Ei sunt fcsbisti 100%, dar traiesc intr-o realitate paralela! Se autointituleaza peluza ros-albastra cu toate ca fcsb are culorile galben-albastru, dar ei ori sunt ignoranti si habar n-au, ori persista in prostie!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează