FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS U CRAIOVA 3-2

FCSB - CS U CRAIOVA 3-2 // Mihai Teja a explicat ce l-a supărat la jucătorii săi + de ce l-a ales pe Hora în detrimentul lui Gnohere: „Mă deranjează că se întâmplă asta”

Mihai Teja // FOTO: GSP
Mihai Teja // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 martie 2019 23:02

Mihai Teja, antrenorul FCSB-ului, a vorbit după victoria cu CS U Craiova, 3-2, despre raționamentul de a-l titulariza pe Ioan Hora în detrimentul lui Harlem Gnohere. Ambii au înscris, aducând o victorie vitală pentru vicecampioana României. 

„Am 22 de jucători foarte buni, toată lumea își face treaba foarte bine. Am trei atacanți de foarte mare valoare și mi-e greu să fac echipa. Le va veni rândul și celor care au rămas în afara lotului (n.r: Rusescu, Stoian și Matei).

Toți jucătorii mei se antrenează bine, au calitate, dar așa am simțit azi, să încep cu Hora titular. Am fost inspirat azi, mă bucur că Hora a jucat titular și a dat gol. Mă bucur, de asemena, că Gnohere a intrat în repriza secundă și a marcat și el. Hora și Gnohere sunt ca frații, dar decizia e a mea. Ei sunt supărați când nu încep titulari, dar sunt băieți cu caracter”. 

Totodată, Teja a explicat la finalul partidei ce l-a deranjat la jucătorii săi în victoria cu 3-2 din derby-ul cu CSU Craiova.

„Jucătorii au avut o atitudine foarte bună și dorință mare de a câștiga. A fost o atmosferă demnă de un derby, jucătorii s-au simțit foarte bine pe teren.  Mă deranjează, totuși, că luăm ușor goluri, dar îmi face plăcere să văd o echipă care revine pe tabelă. Totuși, trebuie să fim mai atenți și mai concentrați și să nu mai luăm goluri cu ușurință. Încercăm să devenim mai pragmatici și sper să evităm greșelile pe care le-am făcut până acum”, a declarat Mihai Teja, la TV Telekom Sport. 

...despre erorile de arbitraj ale lui Hațegan: „Am câștigat, asta e tot ce contează, dar erorile ne-ar fi putut costa două puncte dacă se termina egal”. 

Calcule la titlu

Victoria e una vitală pentru FCSB, cele trei puncte menținându-i pe roș-albaștri în lupta la titlu. FCSB a acumulat 31 de puncte și a urcat pe 2, la cinci lungimi în spatele liderului CFR Cluj.

De partea cealaltă, Craiova e pe 3, cu 29 de puncte, iar șansele oltenilor la titlu sunt acum infime. (Vezi AICI clasamentul actualizat al Ligii 1

Citește aici cronica partidei FCSB - CS U Craiova 3-2

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (5)
1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  01 Aprilie 2019, 06:35

bai teja, nera Gigi ti-a facut bine schimbarilre, hai ca esti antrenor...

105662257060988
Eugen Qy  •  01 Aprilie 2019, 03:40
Postat de observator_federal pe 01 Aprilie 2019, 03:25

Cred că Fîcîsîbî și-a propus să construiască (cam forțat, dar presa gigistă o ajută) subiectul "primului meci contra Craiovei în care arbitrii au dezavantajat Fîcîsîbî" - îmi și vine să râd când scriu, doar, asta... Băi, un om cu antecedente penale precum Meme (Mihai Stoica) a ajuns "să judece" corectitudinea arbitrajelor?! Băi, s-au întors toate cu susu' în jos, în țara asra?! Nu vă e rușine, ***?

Hai jura-te pe sanatatea si pe fericirea copilasilor tai, ca nu a fost fault la golul de 2-2 si ca a fost offside la golul anulat pe nedrept fecesebeului la inceputul reprizei secunde si ca nu au mai avut cel putin 3 lovituri de la 11 m, (fault la Man si la Pintili si hent clare toate 3 si unul mai putin vizibil de fault la Tanase, dar putem trece peste) ne date de arbitru si ca oltenii nu meritau cel putin inca 4 cartonase galbene si unul rosu, pentru jocul extrem de dur la fel cum de altfel merita galben si Gnoere, etc !!! Hai sa vedem daca ai curajul sa te juri !!!

observator_federal
observator_federal  •  01 Aprilie 2019, 03:25

Cred că Fîcîsîbî și-a propus să construiască (cam forțat, dar presa gigistă o ajută) subiectul "primului meci contra Craiovei în care arbitrii au dezavantajat Fîcîsîbî" - îmi și vine să râd când scriu, doar, asta... Băi, un om cu antecedente penale precum Meme (Mihai Stoica) a ajuns "să judece" corectitudinea arbitrajelor?! Băi, s-au întors toate cu susu' în jos, în țara asra?! Nu vă e rușine, ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează