FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB 2-2

FCSB // Dan Udrea identifică 3 SLĂBICIUNI în jocul FCSB-ului: de la problema moștenită de la Dică până la Moruțan și Pintilii

FCSB l-a pierdut şi pe Pintilii, ai cărui muşchi de la picioare acuză tot mai des faptul că saltul său în carieră la nivel mare a fost făcut foarte târziu // FOTO: Raed Krishan
FCSB l-a pierdut şi pe Pintilii, ai cărui muşchi de la picioare acuză tot mai des faptul că saltul său în carieră la nivel mare a fost făcut foarte târziu // FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 03 martie 2019 10:25

FCSB a avut un prim sfert de oră perfect cu Voluntari, a condus cu 1-0, după care şi-a complicat viaţa şi ar fi putut chiar pierde meciul fără paradele fantastice ale lui Bălgrădean. S-a terminat 2-2, iar roș-albaștrii ratează din nou șansa de a se apropia de CFR Cluj. 

Jurnalistul Dan Udrea a identificat în cronica meciului 3 probleme ale FCSB-ului care persistă și în timpul mandatului lui Mihai Teja: 

1. Fazele fixe

Igor Armaş a făcut 1-1 dintr-o fază fixă, o fază la care doar VAR ar putea să ne spună clar dacă a fost sau nu ofsaid, după care FCSB s-a prăbuşit.

FCSB a ajuns astfel la 12 goluri, cu cel de aseară, primit din faze fixe în actualul campionat, o medie de un gol aproape la fiecare două etape. 

2. Mihai Pintilii, tot mai fragil, tot mai obosit

FCSB-a pierdut şi pe Mihai Pintilii, ai cărui muşchi de la picioare acuză tot mai des faptul că saltul său în carieră la nivel mare a fost făcut foarte târziu. S-a rupt iarăşi şi a ieşit, iar Voluntariul a făcut rapid 2-1.

Pintilii a revenit pe teren la mijlocul lunii trecute, după 5 luni și jumătate în care s-a refăcut după ruptura mușchiului femural stâng. Cel mai probabil, accidentarea mijlocașului a recidivat, acesta fiind motivul pentru care a insistat să fie înlocuit sâmbătă seara la Voluntari. 

3. Moruțan, fără precizie și probleme nespecfice la doar 19 ani

Olimpiu Moruţan e argint viu. Totuși, n-are precizie la şuturile pe care le trimite spre poartă. În plus, fotbalistul de 19 ani a acuzat probleme fizice în repriza secundă, solicitând să fie schimbat deși fusese trimis pe teren la pauză! 

Citește AICI cronica semnată de Dan Udrea

Vezi și: FCSB - VOLUNTARI 2-2 // De ce crede Basarab Panduru că Mihai Teja nu face schimbările la FCSB: „Coincidențe?! Uitați-vă la ultimele 21 de etape”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (19)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  03 Martie 2019, 11:45

fara penaltyurile de balerin obtinute de Tanase, steaua nu era prea departe de Dinamo acum,pe la limita aia dintre playoff si playout. Ca joc si Craiova sunt peste ei insa Oltenii au alte tipuri de probleme care nu-i lasa sa ridice capul prea sus.

100002473541087
Danut Ognean  •  03 Martie 2019, 11:50

condoleante fcsb-ei

rocky2
rocky2  •  03 Martie 2019, 11:45

Hai sa spunem si noi slabiciunile Voluntarilor si cum de nu au castigat un meci pe care l-au controlat! 1.Coltescu 2. Coltescu 3. Coltescu

Vezi toate comentariile (19)
Comentează