FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB 2-2

FCSB // Dezastru pe linie pentru Teja: 8 jucători catastrofali! De la defensiva fără căpătâi și până la un Teixeira haotic

FC Voluntari - FCSB 2-2 // FOTO: Raed Krishan
FC Voluntari - FCSB 2-2 // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 martie 2019 08:50

FCSB a înregistrat sâmbătă seara al treilea pas greșit consecutiv în deplasare, 2-2 la Voluntari, ratând șansa de a se apropia de liderul CFR Cluj. Echipa lui Mihai Teja a fost trădată aseară de câțiva jucători cheie ai echipei. 

Aproape toate defensiva roș-albaștrilor a fost vulnerabilă cu Voluntari.

Cuplul Lucian Filip - Dragoș Nedelcu a generat multă nesiguranță, iar o evoluție slabă a avut și Alexandru Stan, fundașul stânga revenit aseară printre titulari. Toți trei au primit nota 5.

Nu doar fundașii l-au dezamăgit pe Teja. Florentin Matei și Adrian Stoian, cele mai răsunătoare transferuri ale iernii, au jucat modest. Matei a început din postura de titular și a primit 4, în timp ce Stoian, intrat în minutul 41, a primit nota 5.

Un Teixeira de 4 și un Pintilii de 5

Tot 5 au primit și experimentații Mihai Roman și Mihai Pintilii, căpitanul steliștilor ieșind accidentat înainte de pauză după 40 de minute nesigure. 

Filipe Teixeira și-a lăsat echipa în inferioritate în minutul 81 și nu a impresionat deloc pe parcursul meciului, primind nota 4. 

Cei mai buni jucători ai FCSB-ului au fost Cristi Bălgrădean, care a salvat echipa de la înfrângere în final, dar și Ioan Hora, Florin Tănase și Harlem Gnohere, toți fiind recompensați cu nota 7.

Din tabăra ilfovenilor s-au remarcat Igor Armaș și Laidouni, ambii primind nota 8 din partea Gazetei Sporturilor, la fel ca tehnicianul Cristiano Bergodi. 

Vezi și: FC VOLUNTARI - FCSB 2-2 // Iar se face curățenie la FCSB! Gigi Becali anunță: „La vară cumpărăm 5 jucători”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
105662257060988
Eugen Qy  •  03 Martie 2019, 19:03

Stoian a dat vreo 3-4 pase gresite si si-a complicat inutil evolutia, dar sa nu uitam ca a dat si cateva pase dintre care 2 filtrante excelente si atacantii fc fcsebisti au fost surprinsi ! A mai avut si o actiune personala de toata frumusetea, incheiata din pacate pentru el, doar cu un sut slab, in locul unei pase catre unul dintre cei 2 coechipieri nemarcati in mijlocul careului celor de la Voluntari. Ceea ce ma surprinde este faptul ca NIMENI nu comenteaza -daca a remaecat acest aspect- ca niciunul dintre fotbalistii fecesebisti, nu stiu sa se demarce, de fapt nu cunosc jocul fara mingie . De foarte multe ori jucatorul aflat in posesia mingiei, nu avea cui s-o trimita pentru ca in fata NICIUNUL dintre coechipieri nu se demarcau si nici nu incercau macar sa se prefaca a se demarca !!!!!!

albalbastru72
albalbastru72  •  03 Martie 2019, 16:05

Da domnule ziarist,nu stiu in ce anotimp va aflati dv. dar Stoian si Matei au fost cele mai rasunatoare transferuri ale iernii nu ale verii.Baiatul meu are 3 ani si nu incurca anotimpurile...dar el nu e ziarist.

801185103581014
Catalin Ioan Varlan  •  03 Martie 2019, 15:55

Nu mai intelege nimeni ce se întâmplă la aceasta echipa! O degringolada totala ! Un joc haotic! Noroc cu Hora,altfel ar fi dezastru total

Vezi toate comentariile (14)
Comentează