FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 3-3

FCSB - DINAMO 3-3 // Cei 3 remarcați ai lui Ilie Dumitrescu după Derby: "Mi-au plăcut foarte mult" » Doi dintre ei sunt de la Dinamo!

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 30 iulie 2018 00:56

FCSB - DINAMO 3-3 // Ilie Dumitrescu, fostul jucător reprezentativ al "Generației de Aur", a vorbit despre derby-ul FCSB - Dinamo, încheiat 3-3. 

"Mi-a plăcut mult Florinel Coman, iar de la Dinamo Nistor și Mahlangu. Ei sunt remarcații mei", a declarat Ilie Dumitrescu, la TV Digi Sport.

Florinel Coman, introdus de Dică după pauză, a reușit o "dublă", fiind cel mai bun jucător al steliștilor din Derby.  De partea cealaltă, Dan Nistor a înscris superb cel de-al doilea gol al lui Dinamo, și, alături de May Mahlangu, a dominat jumătatea terenului.

Citește aici cronica memorabilului derby FCSB - Dinamo 3-3

Vezi și: 3 concluzii după cel mai spectaculos derby al ultimilor ani: marile probleme ale FCSB-ului + unde poate ajunge Dinamo fără "gropari"?

PROGRAMUL ETAPEI A DOUA:

Botoșani - Hermannstadt 2-0 Vezi cronica AICI!
Dunărea Călărași - CFR Cluj 0-0 Vezi cronica AICI!
Poli Iași - Astra Giurgiu 1-1 Vezi cronica AICI!
Sepsi - U Craiova 1-0 Vezi cronica AICI!
FCSB - Dinamo 3-3 Vezi cronica AICI!
Luni 18:00 Voluntari - Gaz Metan
Luni 21:00 Chiajna - Viitorul

CLASAMENT LIGA 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
balauru48
balauru48  •  30 Iulie 2018, 12:06
Postat de qwerty007 pe 30 Iulie 2018, 01:25

Pe Mahlangu acest Kante de Romania l-as vrea la Cfr !!

BUN Mahlangu, cel mai bun!

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  30 Iulie 2018, 09:31

Inca nu a venit ziua in care fcsb sa castige un meci fara ajutorul arbitrilor. Nu ma refer la meciul de aseara , cateii fiind facuti din acelasi aluat , deci au aceleasi naravuri.

mariuss72
mariuss72  •  30 Iulie 2018, 09:28
Postat de lobbyone pe 30 Iulie 2018, 01:05

Cand Mahlangu a venit la Dinamo , Andone l-a trimis in banda intr-un meci cu fc fcsb , acel 4-1 cand a dat primul gol . A intrat forta acolo cu viteza . N-am inteles nicio secunda de ce este folosit la inchidere unde poate gresi decisiv cand el este clar jucator mult mai bun pe faza de atac . Cum a intrat gomelt iar mahlangu a primit spatiu si pozitie mai in fata , cum Dinamo a inceput sa atace altfel . Parca are mai multi plamani baiatul asta . De nistor nici nu mai vorbesc , e spiritul lui Dinamo in acest moment (cu toate ca a avut foarte multe pase gresite in prima repriza) . Nu stiu de ce este scos coman in evidenta asa mult , un gol este total norocos , al doilea este o finalizare buna , dar inafara de asta nu a adus aboslut nimic bun in joc . Gnohere si man mult peste coman . Penedo numarul 1 .

Asa i-am vazut si eu, pe Gnohere si Man, Florinelul e slabut, nu face nici faza defensiva, un gol al lui Dinamo de la el a pornit. Mahlangu e fenomenal dar ar trebui sa fie un pic mai disciplinat tactic...oricum, nu-mi aduc aminte sa fi vazut un alt jucator care sa alerge ca baiatul asta, in ultimii ani in fotbalul nostru.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează