FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO. 20:30, DIGI, TV TELEKOM, LOOK, GSP

FCSB - Dinamo // Alibec, declarații incendiare înainte de derby + Cum o vede pe Dinamo și ce zice despre atmosferă

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 septembrie 2017 11:19

Denis Alibec, unul dintre cei mai importanți jucători steliști, a vorbit despre duelul cu Dinamo, din această seară, de la ora 20:30.

"Mereu mi-a plăcut atmosfera de derby. Este o rivalitate mare. Jucăm la noi acasă și sper ca fanii să vină în număr mare. Trebuie să ne luăm revanșa după ultimul meci (n.r. 2-1 pentru Dinamo, în etapa 8 din play-off). Ne-au luat campionatul cu acea partidă. Trebuie să ne dăm viața pe teren, ca în meciul cu CFR, și sigur vom câștiga.

Pintilii ne va lipsi. Nu merita acel galben. Dar cine va juca în locul lui, îl va înlocui cu succes.

Dinamo e o echipă bună, cu jucători buni și bătăioși. La fel ca anul trecut. Dar nu este o echipă de speriat. Valoric suntem peste ei. Sper ca venirea lui Miriuță să fie un șoc negativ pentru ei", a spus Alibec la LookTV.

FCSB - Dinamo se joacă azi, de la ora 20:30. Meciul este în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Citește și: EXCLUSIV Unul dintre cei mai tari scouteri din lume vine la FCSB - Dinamo » Omul care l-a descoperit pe Lewandowski va urmări doi steliști și un dinamovist

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
wishmaster
wishmaster  •  24 Septembrie 2017, 16:06
Postat de bazileon pe 24 Septembrie 2017, 15:40

Cu un model ca meme, ce sa spuna bietul Alibeg? Ca pe tere e numai razgaieli. Si mai e si brutal. Pacat de talentul sau!

dap, las'ca azi o sa fie delicate cu voi... va mângâie sub coada! dar nu cu mâna...

bazileon
bazileon  •  24 Septembrie 2017, 15:40

Cu un model ca meme, ce sa spuna bietul Alibeg? Ca pe tere e numai razgaieli. Si mai e si brutal. Pacat de talentul sau!

kingdom.of.jerusalem
kingdom.of.jerusalem  •  24 Septembrie 2017, 15:30

Daca Alibec se bazeaza pe efetul negativ al venirii lui Miriuță atunci ne-am lamurit! Sa nu se mire nimeni daca castiga iar Dinamo....!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează
Close