FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, 21:00 DIGI, TV TELEKOM, LOOK, GSP

FCSB - DINAMO // Au dispărut 12 jucători în 5 luni! FCSB și Dinamo, schimbări masive față de ultimul Derby de România

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 iulie 2018 09:42

FCSB și Dinamo se vor duela azi, de la ora 21:00, în Derby de România. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Acesta va fi primul meci dintre cele două formații după o pauză de cinci luni. Precedentul meci, Dinamo - FCSB 2-2, s-a jucat pe 18 februarie, în returul sezonului regulat.

Față de ultimul duel direct, cele două echipe vor arăta diferit în această seară, existând schimbări mari in echipele de start. Jucători precum Romera, Marici, Torje, Pesici, Palici, Nemec, Găman, Enache, Budescu și Cristi Tănase nu se vor afla cu siguranță pe teren în această seară.

Dinamo în precedentul meci FCSB: Penedo - Romera, M. Popescu, Marici, Vl.Olteanu - Mahlangu, Nistor - Torje, Pesici, Salomao - Nemec
Au mai jucat: Hanca, Palic, D.Popa

FCSB în precedentul meci cu Dinamo: A. Vlad - Enache, Planici, Găman, Momcilovici - Ov. Popescu, Pintilii, Cr. Tănase - Teixeira, Fl. Tănase, Fl. Coman
Au mai jucat: Man, Budescu, J. Morais

Față de primul "11" de la ultimul Derby de România, în echipa de start al lui Dinamo se vor regăsi Penedo, Mahlangu, Nistor și Salomao. Popa și Hanca, rezerve la ultimul meci, vor fi și ei titulari, iar Vlad Olteanu va fi rezervă.

La FCSB, Planici, Momcilovici, Ov. Popescu, Teixeira, Fl. Tănase și Fl. Coman vor juca din primul "11", la fel ca în meciul din iarnă. Junior Morais și Dennis Man vor fi și ei titulari, după ce au fost rezerve în ultimul meci.

La Dinamo, o schimbare importantă este și la nivelul băncii, echipa fiind acum antrenată de Florin Bratu, care i-a luat locul lui Vasile Miriuță. La FCSB a rămas tot Nicolae Dică.

ECHIPE PROBABILE FCSB - DINAMO

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Planici, Momcilovici, Morais - Ov. Popescu, Qaka - Man, Moruțan, Fl. Tănase - Gnohere 
Rezerve: A. Vlad, Bălașa, Nedelcu, Fl. Coman, L. Filip, Jakolis, Teixeira 
Absent: Pintilii (suspendat)
Antrenor: Nicolae Dică

Dinamo: Penedo - Corbu, M. Popescu, Katsikas, Sg. Popovici - Hanca, Mahlangu, Nistor - Sorescu, Axente, Salomao 
Rezerve: Muțiu, Tîrcoveanu, D. Ciobotariu, Vl. Olteanu, D. Popa, Gomelt, Moldoveanu 
Antrenor: Florin Bratu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
rocky2
rocky2  •  29 Iulie 2018, 11:24

Nici Sarmaluta, nici Alibleg!:)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează