FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, 20:30, DIGI, TV TELEKOM, LOOK, GSP

FCSB - Dinamo // Avantajul steliștilor înainte de Derby de România

Articol de - Publicat duminica, 24 septembrie 2017 13:31

FCSB și Dinamo se vor duela în această seară, de la ora 20:30, în derby-ul Ligii 1. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Nicolae Dică poate miza pe experiența jucătorilor săi în derby-ul de astăzi: din cei 21 de steliști, 16 au marcat cel puțin o dată în poarta lui Dinamo.

 

69 de ani de istorie. 170 de confruntări în principalele competiţii oficiale organizate în România, dintre care 140 în campionat. 90 de trofee interne. O susţinere în rândul microbiştilor de circa 70% din totalul iubitorilor de fotbal.  FCSB - Dinamo şi-a câştigat dreptul de a fi Derby de România!

Iar jucătorii steliști știu că golul în poarta rivalilor din "Ștefan cel Mare" e specialitate casei! Denis Alibec e fotbalistul cu cele mai multe reușite în partidele contra lui Dinamo, 9, dintre care două ca jucător al Stelei. Killerul dinamoviștilor e principalul favorit al caselor de pariuri să marcheze și în această seară. Bookmakerii merg pe mâna lui Denis, acesta având o cotă de 2,95 că va marca în Derby și 6,00 că va deschide scorul pe Arena Națională.

 clipboard01

Campionii: Alibec și Budescu

Atacantul de 27 ani are pofta de a marca în sânge, iar Nicolae Dică e conștient că evoluțiile bune ale lui Denis îl pot face pe jucătorul transferat de la Astra să prindă un transfer pe milioane bune de euro în străinătate. "El poate fi vândut oricând. Dacă reuşeşte să marcheze cu Dinamo, apoi o face şi în următoarele meciuri, se va vorbi de un nou transfer pe milioane de euro, deoarece cota îi va creşte. Important e să aibă evoluţii bune, iar eu cred foarte mult în el", a mai spus Dică. 

5 jucătorinu au reușit până acum să marcheze împotriva lui Dinamo: Man, Gnohere, Nedelcu, Ov. Popescu și L. Filip

Echipe probabile:

FCSB: Fl. Niță - R.Benzar, Bălașa, Planici, Momcilovici - Nedelcu, J. Morais - Man, Budescu, Fl. Tănase - Alibec
Antrenor: Nicolae Dică

Dinamo: Penedo - Romera, Nedelcearu, Katsikas, Filip - Mahlangu, Anton - Hanca, Bokila/ Nascimento, Salomao - Nemec
Antrenor: Vasile Miriuță 

Citește și: Derby-ul schimbă jumătate de echipă! 6 titulari noi la FCSB diseară » Dinamo e mult mai omogenă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  24 Septembrie 2017, 17:40
Postat de Sorin Miu pe 24 Septembrie 2017, 15:59

Dica asculta sfatu meu si joaca cu de amorim pe banda iar achim mijlocas de creatie. Pintilii e rupator de oase si are deja o varsta

tu aberezi si cand dormi,somn usor prostache,trolll

137062246866463
Sorin Miu  •  24 Septembrie 2017, 15:59

Dica asculta sfatu meu si joaca cu de amorim pe banda iar achim mijlocas de creatie. Pintilii e rupator de oase si are deja o varsta

bazileon
bazileon  •  24 Septembrie 2017, 15:44

Avantajul fcsb e multiplu: gigi, meme, "albitrii" si presa aservita.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează