FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, DUMINICĂ, 21:00, DIGI, TV TELEKOM, LOOK, GSP

FCSB - DINAMO // Dică e categoric înainte de meciul cu Dinamo: "Dacă nu facem asta, va fi greu să câștigăm" » Pe cine vede omul-cheie de adversari: "Îmi place de el"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 iulie 2018 12:38

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a susținut azi o conferință de presă și a vorbit despre meciul cu Dinamo, de duminică, ora 21:00.

"Este o partidă importantă pentru noi. Meciurile cu Dinamo sunt foarte importantă. Când bați Dinamo se uită cam tot ce ai făcut rău înainte. Trebuie să fim pregătiți, să dăm totul și să facem un joc perfect. Dacă nu facem un joc perfect, va fi greu să câștigăm. Dinamo este o echipă motivată și va dori să câștige.

O să am un discurs motivațional înainte de meci, dar și eu trebuie să motivați. Am mai spus că este un joc important și pentru noi, și pentru ei. În afară de Pintilii, care este suspendat, nu am nicio problemă de lot. Gnohere nu este încă 100%. L-am forțat cu Rudar, dar va fi pregătit.

Pe cei de la Dinamo îi cunoaștem foarte bine. Cei care au venit au mai jucat în Liga 1. Îi știm și pe cei care au jucat la Liga a 2-a. Din punctul meu de vedere, Nistor este un jucător foarte important pentru Dinamo. Trage echipa după el. Știe ce să facă și pe faza ofensivă, dar și pe faza defensivă. Este căpitanul echipei și sigur va fi foarte motivat mâine. Îmi place de el. Bratu e un antrenor tânăr, cu ambiție, care vrea să obțină rezutlate bune", a declarat Nicolae Dică la conferința de presă.

"Atmosfera este una bună la echipă. Nu este nicio problemă"Nicolae Dică

  • FCSB - Dinamo se joacă  duminică, de la ora 21:00. Meciul este liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
popescu222
popescu222  •  29 Iulie 2018, 01:48
Postat de laluly_florin pe 28 Iulie 2018, 16:22

***

Jurnalismul sportiv in Romania a ajuns incredibil de jos. Nivelul asta jenant se manifesta prin alegerea subiectelor, prin modul de tratare, si prin nivelul gramaticii si al scrierii in general. 90% din asa zisii 'jurnalisti sportivi' n-ar avea in mod normal loc niciunde in societate, afara de sectoare precum agricultura sau constructiile, unde nu trebuie sa scrii.

1017793318282877
Gim Fish  •  28 Iulie 2018, 21:06

Știe ce să facă și pe faza defensivă, dar și pe faza defensivă. Doamne ce ratați de ziariști ***..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

laluly_florin
laluly_florin  •  28 Iulie 2018, 16:22
Postat de vasy86le pe 28 Iulie 2018, 14:40

"Meciurile cu Dinamo sunt foarte importantă" "O să am un discurs motivațional înainte de meci, dar și eu trebuie să motivați" Halal =))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează