FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, DUMINICĂ, 21:00, LOOK TV, TV DIGI SPORT, TV TELEKOM

FCSB - DINAMO // FCSB, decizie surprinzătoare pentru derby-ul cu Dinamo » Ce li s-a pregătit fanilor + câte bilete s-au vândut

Articol de - Publicat sambata, 28 iulie 2018 09:11

FCSB va juca duminică împotriva lui Dinamo, de la ora 21:00, în Derby de România. Conducerea FCSB a pus la bătaie un autoturism de 13.000 euro, dar ultrașii vicecampioanei au cumpărat doar 14% din capacitatea Arenei Naționale.

Șefii FCSB-ului împreună cu unul dintre sponsori pun la bătaie o mașină pentru unul dintre fanii care vor fi în tribunele Arenei Naționale la Derby-ul de mâine. Cel mai norocos stelist poate pleca acasă cu autoturism Kia Ceed în valoare de 13.000 de euro.

Steliștii speră ca prin această campanie în tribune vor fi peste 30.000 de suporteri, dar veștile de la cei care comercializează tichetele nu sunt deloc bune. "Până vineri la ora 17:00 erau vândute pe online, dar și la case în jur de 8.000 de bilete, dintre cele dedicate gazdelor. Dinamoviștii au cumpărat alte 4.000 și mai au disponibile alte 3.000. Oricum, oamenii vor face cozi ca de fiecare dată cu o oră înainte de meci. Vom avea deschise mai multe case pe bulevardul Basarabia, dar și pe Maior Covaru", spun surse din cadrul clubului.

Chiar dacă steliștii nu se înghesuie să-și cumpere bilete, roș-albaștrii abia așteaptă duelul contra rivalilor. "Avem un moral bun după ce am reușit să câștigăm în Europa League. Oricum, la un derby nu e nevoie de o motivație suplimentară, îmi doresc enorm să câștigăm", a declarat Man. Teixeira promite spectacol: "Eu sunt bine, mă bucur de fotbal şi de fiecare meci. Cu Dinamo va fi show în tribune, sper că şi noi, pe gazon, vom face spectacol". 

kia

"Nu mai vreau să mă laud, dar cum să îmi fie frică de Dinamo? Dinamo e ca Rudar. Nu mai vreau să vorbesc aiurea că îmi fac păcate, iar o să am ghinion..." Gigi Becali, patron FCSB

"Trebuie să încercăm să-i avem pe jucători cât mai proaspeţi la meciul cu Dinamo. Cu Rudar am vrut să schimb ceva faţă de meciul cu Astra, am schimbat şi sistemul. La fotbal nu joacă numele, se joacă pe realizări" Nicolae Dică, antrenor FCSB

Prețurile biletelor

PELUZA - INEL 3 - 10 LEI
PELUZA - INEL 2 - 15 LEI
PELUZA - INEL 1 - 15 LEI
TRIBUNA 2 - INEL 3 - 20 LEI
TRIBUNA 2 - INEL 2 - 30 LEI
TRIBUNA 2 - INEL 1 - PERIFERIC - 35 LEI
TRIBUNA 2 - INEL 1 - CENTRAL - 60 LEI
VIP 3 - 50 LEI
VIP 2 - 75 LEI
VIP 1 - 100 LEI
LOJĂ - 400 LEI
Online pe bilete.ro și bilete-fcsb.ro 

  • FCSB - Dinamo se joacă duminică, de la ora 21:00, în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  28 Iulie 2018, 14:05
Postat de mariuss72 pe 28 Iulie 2018, 10:47

Tu poti sa spui cum vrei, astia nu au dreptul. Exista un club care a cistigat in instanta numele asta, iar papagzlii din redactie ar trebui sa respecte asta.

Nu te bucura, ca daca se supara Badea va ia numele si desenul din piept (nu stiu daca are si palmaresul pt ca nu ma intereseaza subiectul, si, oricum, la voi nu conteaza ca oricum nu jucati in cupele europene in urmatorii 10 ani, eventula un tur -2 preliminar).

albalbastru72
albalbastru72  •  28 Iulie 2018, 13:19

Oferiti mai dagraba cite o piine si un salam la fiecare si vor veni 10 000 de fecesebisti,tot e mai bine si costa mai purin decit masina aia care oricum e naspa.

geo.b.
geo.b.  •  28 Iulie 2018, 11:28

Ori cati spectatori se vor aduna,presa fcsb-ista va spune ca au fost toti stelisti.Cativa acolo intr-un colt,au fost dinamovisti,restul toti fcsb-isti.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează