FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA DE TINERET

VIDEO + FOTO Surpriză în Liga de Tineret: Dinamo a câștigat derby-ul cu FCSB, care avea golaveraj 22-0

FCSB pornea ca mare favorită în derby-ul rundei în Liga de Tineret, cu Dinamo. Totuși, „câinii” au dat peste cap calculele, au revenit de la 0-1 și au învins formația  roș-albastră, 2-1. +7   FOTO
FCSB pornea ca mare favorită în derby-ul rundei în Liga de Tineret, cu Dinamo. Totuși, „câinii” au dat peste cap calculele, au revenit de la 0-1 și au învins formația roș-albastră, 2-1.

Articol de , - Publicat duminica, 03 septembrie 2023 17:22 / Actualizat duminica, 03 septembrie 2023 18:16

FCSB pornea ca mare favorită în derby-ul rundei în Liga de Tineret, cu Dinamo. Totuși, „câinii” au dat peste cap calculele, au revenit de la 0-1 și au învins formația  roș-albastră, 2-1. 

Dinamo n-a avut un start grozav în Liga de Tineret. Doar 3 puncte în 3 meciuri și un golaveraj modest, 2-8. Dincolo, FCSB a început tare, două meciuri, șase puncte, 22-0 golaveraj. 

Care sunt criteriile de selecție la U21? Octavian Popescu îi surclasează pe Rareș Pop și Alexi Pitu, jucătorii preferați de Daniel Pancu
ROMÂNIA
Care sunt criteriile de selecție la U21? Octavian Popescu îi surclasează pe Rareș Pop și Alexi Pitu, jucătorii preferați de Daniel Pancu

Plus că pe teren erau portarul Alexandru Maxim, plus Luca Ciobanu, decarul Mihai Toma și George Gogescu, puștiul lăudat de MM Stoica. Toți cu apariții la prima echipă.

FOTO. Imagini de la derby-ul dintre Dinamo și FCSB din Liga de Tineret

Foto: Vlad Nedelea (GSP)
Foto: Vlad Nedelea (GSP)
Foto: Vlad Nedelea (GSP)
Foto: Vlad Nedelea (GSP)
Foto: Vlad Nedelea (GSP)
+3 FOTO

FCSB a fost cea care a și marcat prima. Chiar Gogescu, care a transformat un penalty contestat de cei aflați în tribune. A fost 1-1 la pauză. Alex Bărbuț l-a surprins pe Maxim, portar de 2.02, cu un șut la colțul scurt. 

Victoria lui Dinamo a fost adusă de Mihai Istrate, fost jucător la FCSB. Șeptarul dinamovist a luat o acțiune pe cont propriu, a lăsat în urmă 3 adversari, apoi a împins mingea în poartă. Victorie pentru Dinamo, sărbătorită de puștii lui Marius Dulca pe teren, în aplauzele părinților. 

VIDEO. Alex Maxim, portar FCSB: „Nu ne-a ieșit nimic azi”

„Știm cum ne-am pregătit, cum am jucat până acum, dar azi nu ne-a ieșit nimic. A fost un meci pe care nu l-am tratat cu atitudinea corespunzătoare. Am intrat puțin pe vârfuri”, a declarat la finalul partidei Alexandru Maxim, portarul celor de la FCSB

VIDEO. Declarațiile dinamoviștilor după meciul cu FCSB 

„Ne-am dorit mult. Am luptat pentru acest rezultat. Nu cred că e o surpriză. Cu multă muncă și onoare am putut câștiga acest meci. Suntem Dinamo, nu e o surpriză când bați FCSB”, a spus Alex Bărbuț, mijlocașul trupei din „Ștefan cel Mare”, la finalul partidei. .

A fost un meci bine pregătit. Emoția e mare, fiind un meci cu FCSB. Eu vin și de la ei. A fost o ambiție în plus. E o surpriză, dar noi am știut că-i putem bate

-Mihai Irimia, Dinamo

Gabriel Glăvan a liniștit spiritele

Penalty-ul primit de FCSB în prima repriză a aprins puțin vocile apropiaților jucătorilor aflați în tribună. Unii dintre ei au adresat chiar injurii arbitrilor, dar și câteva jigniri la adresa adversarilor. 

Gabi Glăvan, noul director sportiv al lui Dinamo, prezent la meci pentru a-i urmări la treabă pe micii dinamoviști, a intervenit pentru a liniști asistența.  

„E o victorie importantă. Ne dă speranță pentru viitor. Când te uiți la rezultatele trecute, poate fi o surpriză. Nu și pentru noi. E bine că avem un punct de plecare. Pentru că azi Dinamo se reconstruiește”, a precizat Marius Dulca, antrenorul lui Dinamo. 

E un rezultat surprinzător. Nu ne-a ieșit nimic. Nu s-a legat nimic. Jucătorii parcă evoluau prima dată împreună. Cred că ei au avut ambiția mai mare


-Marius Ștefan, antrenor FCSB

FCSB s-a revanșat la U17

Dacă Dinamo s-a impus în Liga de Tineret, 2-1 cu FCSB, roș-albaștrii și-au luat revanșa două ore mai târziu, la nivelul de vârstă U17, în Liga Elitelor, unde s-au impus cu un neverosimil 7-0.

FCSB își umilise rivala și sâmbătă, în Liga Elitelor U16, unde a câștigat cu 10-0!

Echipele de start la Dinamo - FCSB 2-1 în Liga de Tineret

DINAMO: Targon - I. Neculai, M. Toader, Damian, Bobocea - Al. Bărbuț, Zlotea, Aldea, Anghel - Istrate, Gavrilă

FCSB: Maxim - Dinu, Ciobanu, Pădurariu, Alexe - Bulimar, Gogescu, Toma - A. Radu, Jarcă, Venciu

VIDEO. Rezumatul meciului dintre Dinamo și FCSB, din Liga de Tineret

Citește și:

FCSB e la un pas de a ceda un jucător în Superligă! Mutarea depinde de o clauză
TRANSFER
FCSB e la un pas de a ceda un jucător în Superligă! Mutarea depinde de o clauză
Fostul șef de la Dinamo, în dezacord total cu suporterii: „Absolut de neînțeles ce au făcut, să fie clar!” » Cere de urgență un transfer pe un post-cheie
DINAMO
Fostul șef de la Dinamo, în dezacord total cu suporterii: „Absolut de neînțeles ce au făcut, să fie clar!” » Cere de urgență un transfer pe un post-cheie

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (9)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  04 Septembrie 2023, 09:26
Postat de Joe2022 pe 03 Septembrie 2023, 18:38

E bine daca bate la u16. Când ajung la echipa mare și-au uitat talentul la u16. De mii tăvălește alde Silkeborg cu 10-0 . Și se distrează cu ei alde Nordjelaand. I a bătut alde Nordjelaand ca pe o echipa de amatori.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno534
creeperno534  •  03 Septembrie 2023, 22:39

Foarte bine!

Danemarca_Albania_2_0
Danemarca_Albania_2_0  •  03 Septembrie 2023, 19:10

Articolul prezinta golaverajul de 22-0 ca pe o dovada a valorii incontestabile. In realitate cea mai mare parte provenea dintr-un 17-0 cu Voluntari :)) GSP a prezentat stirea aia fara nici un detaliu, nu stie nimeni daca o fi fost cu eliminari samd sau ce s-a intamplat acolo :))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează