FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

FCSB - DINAMO // VIDEO + FOTO Denis Ciobotariu, gol la PRIMA apariție în Derby de România » Noul preferat al lui Gigi Becali, vinovat la reușita „câinilor”

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 octombrie 2019 20:43

Dinamo a deschis scorul în derby-ul cu FCSB după doar 9 minute, când Denis Ciobotariu, fundașul dreapta al roș-albilor, a înscris cu capul după un corner executat perfect de Dan Nistor. 

În vârstă de 21 de ani, fiul lui Liviu Ciobotariu se află astăzi la debutul său într-un Derby de România. Acesta a ajuns la 25 de meciuri în Liga 1, unde a mai înscris în acest sezon, în victoria cu Hermannstadt, 3-0.  

Reușita lui Ciobotariu a fost prefațată de o eroare de marcaj a lui Răzvan Oaidă, mijlocaș intrat recent pe lista preferaților lui Gigi Becali. Acesta l-a scăpat din marcaj pe Ciobotariu, care s-a înălțat nestingherit și l-a învins cu capul pe Bălgrădean.

+1 FOTO

„Oaidă e viitorul, o să vedem cine e el peste doi ani în Europa. Oaidă e jucător de Barcelona, de Real Madrid, la fel și Panțîru. Panțîru e cel mai bun fundaș stânga din România la ora asta și poate ajunge mare fundaș stânga al Europei”, spunea Gigi Becali despre Oaidă, în urmă cu 24 de ore. 

Urmărește AICI partida dintre FCSB și Dinamo

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  05 Octombrie 2019, 21:39

oaida e varza rau,si popescu a jucat mai bine,si nu inteleg ce are vana,foarte slab,hora ,bizon pe banca ,bine ca nu jucam cu varf adevarat,iar galeria miticilor de la ddb au facut iar intentionat cand dominam si atacam in valuri,sa intrerupa partida,dar fac asa,ca niciodata stadionul lui dinamo nu e suspendat,cum era acum cativa ani,si fac ce vor,arunca in cap.mascari,rasi

Vezi toate comentariile (1)
Comentează