FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB e ironizată după ultima decizie: "Le-aș sugera să facă investiții în ochelari!"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 august 2017 17:55

Ioan Stelescu, secundul lui Edward Iordănescu la Astra, a lansat mai multe atacuri la adresa celor de la FCSB, după ultimul meci direct, încheiat la egalitate, scor 1-1.

"Am înțeles că FCSB-iștii fac investiții în banderole albe pentru următorul joc (Detalii AICI), dar le-aș sugera să facă investiții în ochelari, poate ”analizează” mai în detaliu meciul și vor fi suprinși când vor observa hențul clar din careu făcut de ei în prima repriză, faultul de la marginea careului de 16 metri din repriza a doua asupra lui Ioniță, golul marcat de ei în urma unui aut, premergător cornerului lor, care era pentru noi, și nu în ultimul rând cartonaș roșu pentru Gnohere și nu al doilea galben pentru Ioniță, pentru că a întrebat de ce nu i se dă cartonaș lui Gnohere, că el l-a faultat grosolan pe Bejan", a scris secundul lui Iordănescu pe contul său de Facebook.

Acesta a continuat: "Nu înțeleg de ce insistă pe un moment discutabil de la «presupusul gol» al FCSB-ului, când au avut la dispoziție 97 de minute să marcheze și să câștige. Ce să mai spunem noi, cei de la Astra, de modul cum am primit penalty inventat la Voluntari la scorul de 1-1, sau cum a primit Chipirliu al doilea galben etapa trecută cu Chiajna la un 11 metri evident".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
1438737976426490
Tomescu Alexandru  •  15 August 2017, 17:54

Andrei f esti sigur pe ce spune Craciunescu? Daca esti in plinatatea facultatilor mintale'te rog' nu te mai lua dupa oameni cu interese obscure

andrei.f
andrei.f  •  15 August 2017, 11:05

Presupusul gol a lui Golofca, nu e de loc presupus. A fost chiar gol, gol. În timp ce Stelei ise refuză victoria prin gol anulat, CFR primeşte 11 gratuit cu dinam0 şi câştigă trei puncte. Asta este noua orientare a CCA !

108992139590592
DM Bob  •  15 August 2017, 01:27

Cine mai e si Stelescu asta ca-si permite sa se lege de STEAUA ? Bravo lui Iordanescu ca face din *** *** dar nu putem permite unora pe care nici vacile satului nu-l cunosc sa fie in paginile unui ziar serios . Poate Daum a avut dreptate referitor la GSP.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează