FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FARUL

Elias Charalambous, mesaj amuzant când a aflat că îl înfruntă pe Hagi de ziua lui » Ce spune despre noul contract: „Nu mă interesează așa mult”

Articol de , - Publicat duminica, 04 februarie 2024 15:50 / Actualizat duminica, 04 februarie 2024 16:45

Elias Charalambous a susținut o conferință de presă și a prefațat meciul cu Farul.

  • FCSB – Farul se joacă luni, de la ora 20:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, PrimaSport și DigiSport

Antrenorul cipriot a spus că se așteaptă la un meci greu și a avut o reacție amuzantă când a aflat că luni va fi ziua lui Gică Hagi, care va împlini 59 de ani.

„Boss-ul decide” » Care e situația lui Andrea Compagno
FCSB
„Boss-ul decide” » Care e situația lui Andrea Compagno

Cum vede Elias Charalambous meciul FCSB – Farul

„Ca în fiecare etapă, orice meci e unul greu. Întâlnim campioana de anul trecut, cu un antrenor cu un nume istoric în România. Nu știam că luni e ziua lui Hagi. Îi urez <La mulți ani!> și sper să fie sănătos. Va fi o zi specială pentru el. Sper ca rezultatul să nu-l bucure, dar îi urez <La mulți ani!>. 

Asta arată cât de greu va fi meciul nostru. Simt că jucătorii mei sunt într-o formă bună, dar trebuie să arătăm asta în meciul cu Farul”, a declarat Elias Charalambous.

Darius Olaru e foarte important pentru noi. Sper să facă o treabă bună cel care îl va înlocui. Nu vor juca nici Haruț și nici Chiricheș. Și nici Nana Antwi nu va fi în lot.

- Elias Charalambous

Elias Charalambous nu e cu gândul la noul contract

Întrebat dacă a început negocierile pentru contractul care expiră în vară, cipriotul a spus că încă nu discută, fiind interesat mai mult de următoarele etape.

„Până acum nu am discutat nimic. Și nici nu mă interesează așa mult. Adică nu mă concentrez așa mult la asta. Mă gândesc doar la următorul meci. 

Asta e cel mai important. În fotbal nu poți să îți faci planuri pe termen lung. O luăm pas cu pas. Mă gândesc la meciul de luni, care e foarte greu. Apoi vom avea timp să vorbim despre viitor”, a adăugat Elias Charalambous.

Sigur că da! Auzi, ce întrebare, nu se pune problema! Când omul e campion, i-l prelungești (n.r.- contractul). Numai să vedem dacă îl lasă arabii, ce crezi? Imediat, acum, vor veni oferte! Păi, acum, eu te întreb pe tine (n.r.- reporterul care i-a adresat întrebarea). Ai bani mulți, faci o echipă. Ai doi antrenori, unul care face numai ce vrea el și unul care face ce vrea el și ce vrei tu. Pe care îl alegi?

- Gigi Becali

VIDEO Totul despre FCSB – Farul

Citește mai multe știri din Superligă:

Hagi s-a enervat înainte de FCSB - Farul: „Nimeni nu pomenește vreo întrebare! Scuzați-mă!”
FCSB - Farul
Hagi s-a enervat înainte de FCSB - Farul: „Nimeni nu pomenește vreo întrebare! Scuzați-mă!”
Prima reacție a lui Elias Charalambous după ce a fost jignit în direct că ar avea „creier zero”: „Nu știu dacă asta vinde sau dacă așa devin oamenii faimoși”
FCSB
Prima reacție a lui Elias Charalambous după ce a fost jignit în direct că ar avea „creier zero”: „Nu știu dacă asta vinde sau dacă așa devin oamenii faimoși”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
contrabas3
contrabas3  •  04 Februarie 2024, 18:34

Dacă Jijiii nu îi prelungește contractul lui Elias, echipa o să fie praf în sezonul următor.

Catisr
Catisr  •  04 Februarie 2024, 17:57

Felicitări ELIAS, mitocanii trebuie ignorați !

danutcornel
danutcornel  •  04 Februarie 2024, 17:40

marele rege hagi va primi cadou de la finul giginio marele patron antrenor un tort cu trei puncte

Vezi toate comentariile (3)
Comentează