FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI 2-2

FCSB - FC BOTOȘANI // Dialog spumos la pauză între vedeta moldovenilor și un stelist: "Cum ai dat așa în ea?!"

FOTO: Ionuț  Tabultoc / Gazeta Sporturilor
FOTO: Ionuț Tabultoc / Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat duminica, 02 septembrie 2018 22:39

Pauza meciului FCSB - FC Botoșani, 2-2, a născut un dialog extrem de amuzant între Hervin Ongenda, lăsat de Enache pe bancă pentru meciul din această seară, și un fan stelist prezent pe stadionul din Voluntari.

Francezul trecut pe la PSG a ieșit pe teren la pauză pentru a se încălzi, iar execuțiile acestuia i-au impresionat chiar și pe fanii adversarei. 

Unul dintre ei l-a abordat pe Ongenda în engleză: "Cum ai reușit să dai în ea așa?!".

Cu zâmbetul pe buze, francezul a replicat râzând: "Totul e din gleznă", pentru ca mai apoi să imite elegant execuția pe care o reușise. 

Suporterul roș-albaștrilor a continuat să-l țină de vorbă pe Ongenda: "Zlatan Ibrahimovic e fratele meu". Fotbalistul Botoșaniului și-a abandonat din nou mișcările de la încălzire pentru a-i răspunde acestuia și a ținut la caterincă: "Da, știu, mi-a zis despre tine". :)

Ongenda și Zlatan Ibrahimovic au fost colegi la PSG, dar traiectoriile carierelor celor doi au fost total opuse.

Urmărește AICI partida FCSB  - FC Botoșani

Vezi și: Meciul cu Botoșani a elucidat misterul » Unde a ajuns banderola roș-albastră, după ce Tănase a fost "retrogradat" de Becali

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează