FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB = FC Scandal București » Dezvăluiri incredibile cu femei, petreceri nocturne și imagini compromițătoare!

Articol de GSP - Publicat joi, 12 octombrie 2017 00:00

Cătălin Golofca, mijlocașul de 27 de ani adus de la FC Botoșani, a dispărut din echipa FCSB-ului în ultimele etape de campionat, iar Gigi Becali a dezvăluit marți seară adevăratul motiv.

"El era deja cam vagabond... A venit la București și credea că toate curvele din București o să fie ale lui! I-am zis că nu mai are voie să iasă din casă, nu are voie să se mai ducă nici măcar la restaurant. Dacă vrea să mănânce, să mănânce la el acasă, nu în oraș! Când a venit la București și a văzut atâția fani, atâția bani și atâtea femei, el a înnebunit. Să mănânce acasă parizer cu pâine. Dacă l-am văzut încă o dată în restaurant, adio!", a spus Becali la TV Digi Sport.

Cătălin Golofca nu este singurul jucător care a îmbrăcat tricoul FCSB și a avut o viață extrasportivă tumultuoasă. Gazeta vă prezintă și alte cazuri celebre:

DENIS ALIBEC: Campion la agățat online
Alibec s-a implicat într-un scandal erotic la scurt timp după ce-a semnat cu Steaua. "M-am uitat la 2-3 poze cu el, a fost drăguţ la început. Mi-a scris acum 2-3 săptămâni. Mi-a făcut şi o aluzie intimă. I-am scris că toţi bărbaţii se gândesc numai la p..., i-am scris cu puncte, puncte. Şi el mi-a zis: «Bine, mă, că voi nu vă gândiţi la p...». Dar el mi-a scris cuvântul acela complet, cu toate literele. Nici nu ştie să agaţe! Nu toate femeile sunt prostituate", spunea Mariana Roşca, un personaj din showbiz-ul românesc.

GABI MATEI: "Ăsta e bolnav psihic?!"
Fundașul stelist a avut-o ca iubită, în 2013, pentru câteva luni, pe Mădălina Pamfile, atunci când a avut o tentativă de sinucidere după ce aceasta a decis să-l părăsească, el ajungând chiar la Spitalul Floreasca, imobilizat. A mai avut o relaţie de scurtă durată şi cu Denisa Botcari, cea care a pozat pentru Playboy în iulie 2014. După ameninţările cu moartea sau tentativele de suicid, Gigi Becali nu pricepea nimic: "Ăsta e bolnav psihic?!".

STEFAN NIKOLICI: "O să ajungă un boschetar"
În octombrie 2012, muntenegreanul a fost surprins de paparazzi vomitând direct de pe geamul taxiului care l-a luat dintr-un restaurant unde a băut până dimineață. "Ce să mai zic? Să bei până ajungi să vomiţi pe geamul maşinii... E prea mult, nu-mi vine să cred aşa ceva! E păcat de el! Era în programul lui liber, ce să-i fac, să-l ţin ca la puşcărie?", spunea Becali.

Lista completă + detalii de culise despre escapadele roș-albaștrilor găsiți doar în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (43)
936901769693416
Predan Mihai  •  12 Octombrie 2017, 23:51
Postat de khal_37 pe 12 Octombrie 2017, 23:16

Autorul articolului este la fel ca si articolul pe care la scrijelit....de proasta calitate

A tras becali un vant,si salahorii platiti de machedon,l-au dezvoltat, si ...poftiti la masa !Incredibil,ce presa vanduta are Romania !

khal_37
khal_37  •  12 Octombrie 2017, 23:16

Autorul articolului este la fel ca si articolul pe care la scrijelit....de proasta calitate

mosvasile
mosvasile  •  12 Octombrie 2017, 20:20

Cel mai mare scandal il provoaca zi de zi ...shou-manul Gigi, la toate emisiunile cu profil sportiv,facandu-si astfel reclama gratuita. Vicleanul machidon "intra" pe toate posturile si face circ facand pe mascariciul (castiga ba "sampions lig", ba "ieuropa lig") asta cand nu face pe pe Mesia, intretinand astfel interesul pentru meciurile echipei sale si sporind vanzarile de bilete.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează