FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC VOLUNTARI 2-1

FCSB - FC VOLUNTARI 2-1 // NOTE GSP: 4 steliști au impresionat în victoria cu Voluntari » Cine a fost repetentul echipei + ce notă a primit improvizația lui Dică

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 octombrie 2018 08:29

FCSB s-a impus sâmbătă seara pe teren propriu cu FC Voluntari, 2-1, și a revenit după cele două înfrângeri consecutive în Liga 1. În urma succesului, roș-albaștrii au urcat temporar pe primul loc în clasament. 

Cel mai bun stelist în meciul de aseară a fost, fără îndoială, atacantul Harlem Gnohere. Acesta a reușit o "dublă" și a fost recompensat de Gazetă cu nota 9.

Alți 3 jucători ai lui Dică au avut evoluții foarte bune: căpitanul Bogdan Planic, care s-a accidentat în finalul meciului, Florinel Coman și Dennis Man au primit fiecare nota 7.

Cel mai slab fotbalist al roș-albaștrilor a fost bulgarul Hristo Zlatinski. Titularizat din cauza numeroaselor absențe din echipă, mijlocașul adus de la Craiova a făcut o nouă partidă proastă și a primit nota 4.

Mihai Roman I, reprofilat de urgență pe postul de fundaș stânga, a făcut un meci modest și a primit nota 5, la fel ca Texieira.

Din echipa ilfovenilor, cel mai bun jucător a fost închizătorul Laidouni, care a primit nota 7. Defensiva a fost punctul vulnerabil al echipei lui Dinu Todoran și Ioan Andone: 3 dintre fundași, Ricardinho, Balaur și Armaș, nu au primit notă de trecere.

Vezi și: 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
vladut12
vladut12  •  28 Octombrie 2018, 19:19
Postat de martinpen pe 28 Octombrie 2018, 10:04

In care "mod normal"? In ala cu Pandele seful Voluntariului care e ajutat de finul Gigi? In caz ca nu ai inteles nimic din fotbalul corupt din Romania, iti explic eu ce gandeste dna... Au aflat ca fcsb nu mai aranjeaza meciurile proprii... Acum, aranjeaa meciurile "prietenilor de casa". Din acest motiv, CFR, Craiova vor avea meci greu nu cu fcsb ci cu Hermanstadt, Volunari, Chiajna, etc... Din acest motiv Chiajna a castigat la FCSB, sa se asigure de punctele necesare evitarii retrogradarii... si sa adoarma orice suspiciune... Dar urmareste ce face Chiajna contra CFR sau coontra Craiovei... La fel si Astra, care se imprumuta cu bani d ela fcsb, cu acordul LPF... Ce campionat e ala unde echipele se imprumuta intre ele? GSP ar trebui sa scrie despre aceste lucruri, dar nicio grija ca vor scrie cei de la fanatik si cancan...

Ok, o sa urmăresc ce face Chiajna și Astra cu CFR și Craiova! Tot aici vom fi, și eu și tu!

zagna
zagna  •  28 Octombrie 2018, 16:51

Cei care au pus note cred ca au vazut al meci ! Cum sa le dai lui Man si Coman nota 7 ? Ultimului pentru capul spart,dar lui Man ?

rocky2
rocky2  •  28 Octombrie 2018, 16:31

Domnilor de la ziarul de impachetat telemea, cei patru laudati de voi nu sunt nici stelisti si nici macar ros albastrii! Sunt doar niste pricajiti in turma puscariasilor!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează