FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Florin Niță are cale liberă spre transfer și primește o recomandare de la o legendă: „E un adevărat stelist”

Florin Niță a fost extrem de apreciat la FCSB. foto: Gazeta Sporturilor
Florin Niță a fost extrem de apreciat la FCSB. foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 09 aprilie 2020 11:25

Florin Niță (32 de ani) ar putea fi transferul cu care Gigi Becali să întărească poarta FCSB-ului în această vară, după ce titularul Cristi Bălgrădean a „dezertat” și a plecat la CFR Cluj

În prezent la Sparta Praga, unde nu mai prinde însă echipa, Niță e așteptat cu brațele deschise la FCSB. Helmuth Duckadam, președintele de onoare al roș-albatrilor, a vorbit în termeni laudativi despre goalkeeper-ul dublu campion cu FCSB.

„Poți să spui cu adevărat că Florin Niță e un mare stelist, va fi întotdeauna o variantă. Când a plecat, a plecat pe bani mulți, dar a ezitat să plece.

Dacă va fi liber de contract, ar putea fi o soluție. MM Stoica și patronul știu mai multe”, a declarat Duckadam în această dimineață, la TV Pro X. 

117 meciuria apărat Niță în poarta FCSB-ului, pentru care a evoluat între 2013 și 2018

Florin Niță, variantă pentru FCSB

Portarul e plătit acum cu 20.000 de euro lunar în Cehia, așa că ar pierde niște bani revenind la FCSB.

E puțin probabil să primească vreo ofertă mai bună din partea altui club și el, este, oricum, legat de FCSB și de România, cu greu a fost convins în 2018 să plece în Cehia, chiar dacă îi erau oferiți bani mai mulți.

Becali l-a forțat să plece atunci, fiind sigur că avea să dea lovitura cu Andrei Vlad, un tânăr pe care Mihai Stoica i-l recomandase drept „Messi al portarilor". Vlad a adunat de atunci mai multe gafe monumentale decât meciuri bune.

Citește și alte știri despre FCSB:

FC Botoșani, superofertă pentru FCSB » Andrei Chindriș, preferatul lui Gigi Becali, scos la vânzare la preț redus

FCSB. EXCLUSIV VIDEO Ce-i lipsește lui Andrei Vlad. Tibi Lung, omul care l-a crescut pe tânărul portar: „El trebuia altfel gestionat, dar va reuși la Steaua”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează