FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - GAZ METAN MEDIAȘ

FCSB - GAZ METAN 2-1 // Ce nu s-a văzut la TV » MM Stoica, conflict la Pitești: "Nu te-am înjurat, mânca-ți-aș p*** ta!" :)

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 decembrie 2018 22:08

Finalul meciului dintre FCSB și Gaz Metan Mediaș, 2-1, a fost unul extrem de tensionat, iar nervii oficialilor celor două echipe au cedat.  

La o fază din ultimele minute ale partidei, copiii de mingi au întârziat un aut al celor de la Gaz Metan Mediaș. Imediat, un oficial al ardelenilor s-a îndreptat amenințător spre aceștia, cerând nervos repunerea mingii în joc. 

Aflat pe banca FCSB-ului, MM Stoica a izbucnit, crezând că el a fost ținta nervilor oficialului lui Gaz Metan. Reprezentatul Mediașului s-a repliat și i-a răspuns lui Stoica: "Am spus «Mânca-ți-aș p*** ta, nu te-am înjurat!».

În final, cei doi s-au împăcat, stingând conflictul printr-o discuție amicală. 

Întreaga partidă de la Pitești a fost sub semnul nervilor, doi jucători fiind eliminați. Ivanov i-a lăsat pe medieșeni în inferioritate în minutul 38, egalitatea fiind restabilită în minutul 69, când Olimpiu Moruțan a fost eliminat după o intrare extrem de dură asupra lui Marius Constantin. 

Citește AICI cronica partidei FCSB- Gaz Metan Mediaș 2-1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
104459837173638
Dinu Stefan  •  03 Decembrie 2018, 10:22

ramane cum am stabilit,gazeta sa-si faca casa de filme reconstituirea si sa angajeze cativa studenti in faza terminala sa vedem adevarul cum a fost ! oare tolo nu viseaza mai sus,se multumeste cu atat de putin ?! ceva sef de serviciu ca elvis,sau de ce nu seful presei fake news zona est-europe ?!

whiteredarad
whiteredarad  •  03 Decembrie 2018, 10:14

Eliminarea celui de la Medias, a fost cam pripita ( Hategan ...a ajutat un pic FCSB, in mai multe decizii ) a adus la 2 goluri primite. In 10/10, Mediasul si-a revenit, a marcat, dar nu a putut egala.Nu cred ca FCSB castiga fara eliminare, caci s-a jucat echilibrat, fara ocazii, pina la eliminare..

mrtweaks
mrtweaks  •  03 Decembrie 2018, 07:45

Ce expresii de *** de-aia care stau toata ziua cu maneaua in urechi, ragaie de la bere si se roaga pt duble. :-)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează