FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - GAZ METAN 2-1

FCSB - GAZ METAN 2-1 // Mesajul lui Mihai Teja pentru jucători după eșecul cu FCSB + marea nemulțumire a antrenorului

Teja a fost un adevărat
Teja a fost un adevărat "vulcan" pe margine la Pitești // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 decembrie 2018 22:20

Mihai Teja, antrenorul celor de la Gaz Metan, a ținut să-și felicite jucătorii, în ciuda înfrângerii cu FCSB, 1-2. Tehnicianul ardelenilor crede că eliminarea lui Ivanov, dictată în minutul 38, a fost mult prea ușor acordată de Ovidiu Hațegan. 

"Vreau să-mi felicit jucătorii pentru mentalitatea arătată, s-au luptat până la capăt. Sunt supărat pentru eliminarea lui Ivanov, nu e ușor să joci în 10 oameni. Chiar și în inferioritate, am arătat atitudine și am atacat. Am încercat să jucăm, am încercat să egalăm, dar atât am putut. Cred că eliminarea lui Ivanov a fost acordată ușor, dar nu îi reproșez nimic lui Ovidiu Hațegan. 

Sunt mândru de băieții mei, au o mentalitate de învingători. Sunt sigur că în meciurile următoare vom reuși să luăm puncte. Eu cred că jucătorii merită să fie în play-off, muncesc foarte mult și au avut o constanță în joc și în rezultate. Îmi doresc să menținem același spirit, m-aș bucura foarte mult dacă am realiza acest miracol, de a ne califica în play-off", a spus Teja, la TV Telekom Sport. 

Citește AICI cronica partidei FCSB- Gaz Metan Mediaș 2-1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
104459837173638
Dinu Stefan  •  03 Decembrie 2018, 10:51

cica noii patroni din groapa vor sa faca schimbari de imagine la echipa ! RASUL va inlocui cainii pe emblema,iar imnul lui St.Banica "caini pana la moarte si dincolo de ea" va fi inlocuit cu celebrul hit al lui M.Constantinescu ! la prezentarea noului echipament de toamna-iarna va participa din mama rassia insasi urmasa lui laika !

minell73
minell73  •  03 Decembrie 2018, 00:01

Uitandu-ma la clasament (echipa mea este in play-off), nu pot sa nu ma gandesc ce va fi pe viitor in cupele europene cu echipa din sibiu, gaz si sepsi. Acum suntem pe un frumos loc 32 in europa la echipele de club. Cu echipele astea ajungem sigur pe 40.Avem un fotbal de tot rasul, incepand cu cfr si terminand cu voluntari. La ce fotbal avem, noi suporterii nici nu ar trebuii sa mai radem de echipele rivale. Toate sunt o apa si un pamant.

1260234347346768
Ioan Trisi  •  02 Decembrie 2018, 23:17

Daca Teja considera un miracol calificarea in playoff intr-un campionat actual al Romaniei,inseamna ca e mic si se multumeste cu putin!!CU ASEMENEA OAMENI NU SE POATE PROGRESA!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează