FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - GAZ METAN

FCSB - GAZ METAN. I-a picat semnalul lui Gigi Becali? :) Situație inedită la pauza meciului de pe Arena Națională

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 iunie 2020 20:32 / Actualizat duminica, 21 iunie 2020 21:47

FCSB nu a făcut nicio modificare la pauză sau în primele 45 de minute cu Gaz Metan, situație inedită pentru statistica roș-albaștrilor din acest sezon.

Vezi AICI desfășurarea meciului FCSB - Gaz Metan

Până la meciul cu medieșenii, doar într-o singură partidă din acest sezon al Ligii 1 vicecampioana României a început actul secund cu același „11” utilizat din primul minut! Se întâmpla la începutul anului, în meciul Voluntari - FCSB 1-2, disputat pe 6 februarie.

FCSB. Gigi Becali: „Ce schimbări să mai fac?”

Grădinița FCSB: Bogdan Vintilă aruncă azi în luptă primul fotbalist născut în 2003 din istoria Ligii 1!

Numărul mare de accidentări și de jucători la care Becali a renunțat îi dau bătăi de cap lui Bogdan Argeș Vintilă, care a fost nevoit să improvizeze contra lui Gaz Metan, FCSB având doar un fundaș central valid, pe Andrei Miron. Mai mult, pe banca de rezerve s-au regăsit 5 juniori și un renegat, Adi Popa, rechemat de urgență la antrenamente.

„Se încropește un «11», dar nu va fi un foarte un bun «11»! Nu fac schimbări că nu ai cu cine să joci! Eu aveam încredere în echipa mea înainte de meciul cu CFR Cluj. Dar nu mai are rost să vorbim despre meciul acela. Vorbim o lună despre CFR?”, declara Becali înaintea jocului.

Accidentații din lotul FCSB: 

  • Florinel Coman (22 de ani, extremă stânga)
  • Răzvan Oaidă (22 de ani, mijlocaș central)
  • Lucian Filip (29 de ani, mijlocaș central)
  • Dragoș Nedelcu (23 de ani, mijlocaș central)
  • Aristidis Soiledis (29 de ani, fundaș stânga)
  • Ionuț Panțîru (24 de ani, fundaș stânga)
  • Iulian Cristea (25 de ani, fundaș central)

Echipa de start a celor de la FCSB cu Gaz Metan:

FCSB: Vlad - Crețu, Miron, Perianu, A. Pantea - Ov. Popescu, Vînă, Olaru - Man, Moruțan, Tănase 
Rezerve: R. Udrea, A. Petre, C. Dumitru, V. Pandele, C. Tand, Ad. Popa, Ad. Niță
Antrenor: Bogdan Vintilă

Citește mai multe știri din Liga 1:

EXCLUSIV Narcis Răducan: „Duckadam nu trebuia dat la o parte!”

Adrian Mihalcea a găsit principala cauză a eșecului: „S-a văzut încă de la început”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (4)
sexilianul
sexilianul  •  22 Iunie 2020, 19:11

totul e perfect fara schimbari si matanii cat cuprinde..........

1044284568949277
Gherasim Andrei Adrian Virgil  •  22 Iunie 2020, 13:21

Partea I-a: Mulțumim domnule Helmut Duckadam ! Domnule, George Becali, îmi permit să vă rog și să vă sugerez ca un bun prieten... ați face bine să vă amintiți de sfaturile pe care le dădeați investitorilor echipei Dinamo ! Că „dacă nu sunt în stare să țină o echipă ca Dinamo, să lase pe alții !” Corect ! Deși nu mă gândeam niciodată iată că, surprinzător acest sfat vi se potrivește perfect și vorba dvs.... aveți o vârstă, aveți marea bucurie de a fi ajuns bunic, aveți o stare încă acceptabilă în privința agoniselii dvs. de-o viață... Dacă inima v-a șoptit să nu mai investiți, fiindcă ați pune siguranța familiei în pericol... faceți un pustiu de bine (dacă mai vreți să fiți pomenit în analele istoriei clubului Steaua București...), vindeți ce aveți de vândut „să nu rămâneți în pierdere și puneți-vă la masa tratativelor cu MAPN, cedați echipa, condiția fiind ca pe viitor să se găsească investitori care să țină echipa în Liga I ! Puteți rămâne chiar acționar cu baza de antrenament pe care ați ridicat-o la Berceni... ! NUMAI așa veți salva STEAUA, suporterii vor face front comun... fotbalul românesc va avea de câștigat, clubul Steaua va recăpăta cei 17 ani „lipsă” din palmaresul lor plus rușinea de a fi evoluat 2 sezoane, unul după altul în liga IV-a...! (Urmează part. II-a...)

alexny
alexny  •  21 Iunie 2020, 22:03

numai doua schimbaru trebuie sa faca. 1 MM Stoica - de cind s-a intors echipa este zero 2 Antrenorul - echipa nu are nici un still de joc desi are jucatori care au jucat bine la echipele de la care au venit

Vezi toate comentariile (4)
Comentează