FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - GAZ METAN, DUMINICĂ, 20:00

FCSB - GAZ METAN // Nicolae Dică primește o veste extraordinară » Nu spera la întăriri până la finalul lui 2018

FOTO: Sportpictures.eu
FOTO: Sportpictures.eu

Articol de , - Publicat miercuri, 28 noiembrie 2018 22:47

FCSB înfruntă Gaz Metan Mediaș duminică, de la 20:00. Nicolae Dică poate alinia din nou, după mai mult de două luni, o linie de apărare în care toţi jucătorii să evolueze fix pe poziţia care le defineşte profilul.

Improvizaţiile s-au terminat. Măcar în defensivă, FCSB se pregăteşte de o formulă extrem de atractivă pentru meciul din etapa următoare, când adversară îi va fi Mediaşul. Dică se va putea baza, faţă de confruntarea din Copou, cu Poli Iaşi, pe Romario Benzar şi Bogdan Planici. Ambii au fost suspendaţi şi acum vor avea drept de joc. În plus, stoperul sârb s-a refăcut complet după recidiva suferită în finalul Derby-ului cu Dinamo.

Cum şi Bălaşa şi-a revenit, Dică va apela în centrul apărării la cuplul de stoperi consacrat, Planici-Bălaşa. Benzar va fi fundaş dreapta, iar pe stânga va evolua Alexandru Stan.

Singurele două meciuri de Liga 1 în care s-a apelat la această defensivă s-au terminat cu rezultate pozitive pentru FCSB: 1-1 la Cluj, cu rivala CFR, şi 2-0 cu Călăraşi, meci jucat la Voluntari. Confruntarea cu Dunărea, disputată pe 23 septembrie, a fost ultima în care nu s-a apelat la improvizaţii.

De atunci, în toată această perioadă, de peste două luni, FCSB n-a primit gol într-un singur meci, cel cu Astra, 1-0, când adversarul a ratat un penalty prin Llullaku şi a ratat o ocazie monumentală, în final, prin camerunezul Zoua. 

Echipa probabilă cu Gaz Metan

Bălgrădean - R. Benzar, Planici, Bălaşa, Al. Stan - Nedelcu, Teixeira - Man, Moruţan, Fl. Tănase - Rusescu

11 jucători, în afara portarilor, au evoluat în defensivă pe parcursul meciurilor din actualul sezon: Jakolis, R. Benzar, Bălaşa, Planici, Nedelcu, L. Filip, J. Morais, Zlatinski, Momcilovici, Al. Stan şi M. Roman I.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
minell73
minell73  •  29 Noiembrie 2018, 11:36
Postat de moartea_din_vaslui pe 29 Noiembrie 2018, 08:37

Prostălăi riniști, câtă frunză, câtă iarbă.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dora
dora  •  29 Noiembrie 2018, 10:31

Probabil Rusescu va sari in primul 11 si acolo va juca Tanase. In spatele lui Tanase va intra Morutan, pe stanga intra Teixeira in locul lui F Coman iar Filip va juca la mijloc in locul lui Teixeira.

sheyk
sheyk  •  29 Noiembrie 2018, 08:44

Super tare, iar o să ia goluri din faze fixe!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close