FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

EXCLUSIV Argăseală a plecat de la negocierile cu CSA Steaua » GSP a aflat ce document mai lipsește pentru ca FCSB să joace în Ghencea

Articol de - Publicat marti, 18 iulie 2023 18:49 / Actualizat miercuri, 19 iulie 2023 03:14

În urmă cu puțin timp, delegația FCSB la negocierile cu CSA Steaua, pentru închirierea arenei din Ghencea, a plecat de la sediul clubului Armatei, unde a purtat și azi discuții de peste 6 ore cu comandatul CSA, Răzvan Bichir, dar și cu cei care fac parte din comisia de validare a solicitării FCSB de a intra pe stadion.

  • FCSB - Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1.
Becali a anunțat dacă merge pe stadion la FCSB - Dinamo: „Îi e frică leului de pădure?”
FCSB
Becali a anunțat dacă merge pe stadion la FCSB - Dinamo: „Îi e frică leului de pădure?”

Un singur document lipsește pentru ca FCSB să intre în Ghencea

Informațiile GSP, din interiorul CSA Steaua, spun că nu s-a semnat contractul dintre cele două părți, deși el a fost agreat de ambele tabere. Draftul există, însă lipsește un singur document, iar conform surselor noastre acesta e una dintre polițele de asigurare pentru bunurile din stadion, care acoperă despăgubiri în valoare de 250.000 de euro. 

FCSB a încheiat însă și acestă asigurare, dar broker-ul cu care a lucrat nu a eliberat încă polița respectivă, astfel că aceasta nu a putut fi atașată contractului de închiriere a arenei.

Cum doar acest lucru mai lipsește, cele două părți au convenit că nu mai e cazul să continue discuțiile și s-a stabilit ca în momentul în care FCSB va avea și fizic respectiva poliță, o va pune la dosar, după care Bichir și Argăseală vor parafa înțelegerea. Se va semna contractul, fie în această seară, fie mâine dimineață.

500.000 de euroe suma pe care Gigi Becali a anunțat-o ca target de venituri de pe urma biletelor la meciul cu Dinamo, ceea ce înseamnă că prețul mediu va fi în jur de 80 de lei

Acordul dintre cele două părți a fost validat în momentul în care, astăzi, FCSB a emis un bilet la ordin avalizat, în valoare de 750.000 de euro, cerință pe care CSA o avusese încă de ieri, informație pe care GSP.ro a oferit-o luni în exclusivitate. Cel care a avalizat biletul la ordin a fost chiar Gigi Becali, el fiind persoana care a garantat suma pe care FCSB s-a angajat să o achite către CSA dacă gazonul va fi distrus complet în urma derby-ului.

La discuțiile pe care FCSB le-a purtat astăzi la sediul CSA Steaua a fost prezent și Dan Idita, avocat la care clubul lui Gigi Becali a apelat tocmai pentru a valida, din punct de vedere juridic, contractul care a fost întocmit și care conține foarte multe clauze, dar și anumite condiții financiare și asigurări care se apropie de 1,5 milioane de euro: cea de gazon, de bunuri, inclusiv o poliță pentru asigurarea voluntarilor.

35.000 de euroe suma pe care FCSB o va suporta, drept chirie, pentru a evolua în derby-ul cu Dinamo pe stadionul Steaua

Citește mai multe știri despre FCSB:

Florin Talpan iese la atac: „Jandarmeria și Ministerul de interne apără FCSB! Au depășit termenul” » Juristul acuză încălcarea unei legi
FCSB în Ghencea
Florin Talpan iese la atac: „Jandarmeria și Ministerul de interne apără FCSB! Au depășit termenul” » Juristul acuză încălcarea unei legi
Cine va transmite la TV CSKA 1948 Sofia - FCSB, din turul secund preliminar al Conference League
CSKA 1948 - FCSB
Cine va transmite la TV CSKA 1948 Sofia - FCSB, din turul secund preliminar al Conference League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (58)
paolo16
paolo16  •  20 Iulie 2023, 13:06
Postat de cornel.201 pe 20 Iulie 2023, 11:19

noi va dam 10

Trezeste-te, ba!

cornel.201
cornel.201  •  20 Iulie 2023, 11:19
Postat de paolo16 pe 20 Iulie 2023, 05:40

Ultima data clona v-a ars la rozeta, daca mi-aduc bine aminte, adică v-a dat 9 tur-retur...

noi va dam 10

paolo16
paolo16  •  20 Iulie 2023, 05:40
Postat de cornel.201 pe 19 Iulie 2023, 20:05

si voi sunteti o clona

Ultima data clona v-a ars la rozeta, daca mi-aduc bine aminte, adică v-a dat 9 tur-retur...

Vezi toate comentariile (58)
Comentează