FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali ar face orice pentru Ghencea: „Plătesc și dublu, dar vreau să fiu lăsat acolo. Cu banii care pot intra în bugetul statului nu te joci, Talpane!”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 noiembrie 2022 09:35 / Actualizat duminica, 06 noiembrie 2022 10:09

Gigi Becali, patronul de la FCSB, vrea ca echipa sa să joace în Ghencea. Latifundiarul ar fi dispus să plătească dublul chiriei pentru a-și îndeplini dorința.

Pentru un eveniment, chiria pe stadionul Ghencea este de 26.500 de euro. Speranțele lui Gigi Becali să-și vadă echipa pe stadionul Steaua au crescut, după ce Marcel Ciolacu, președinte PSD, i-a promis că „se va rezolva această problemă”.

Mihai Stoica se teme de arbitraj înainte de FCSB - Rapid: „Dacă nu era acel meci, nu îmi era frică de nimic”
FCSB - RAPID
Mihai Stoica se teme de arbitraj înainte de FCSB - Rapid: „Dacă nu era acel meci, nu îmi era frică de nimic”

Gigi Becali: „Plătesc și dublu, dar vreau să fiu lăsat în Ghencea”

„Vă spun sincer că mă surprinde plăcut Marcel Ciolacu. Nu am o relație de prietenie cu el, ci pur si simplu avem o relație de respect. Prin această poziție, Marcel Ciolacu a demonstrat că în România încă mai sunt bărbați adevărați.

Eu unul nu mai credeam… Dar, el a sesizat perfect ce mi se întâmplă mie în Ghencea, iar Marcel intervine acum pentru toți cei care vor să plătească și să joace în Ghencea, nu doar pentru mine. În plus, Marcel Ciolacu are dreptate cu Curtea de Conturi.

Talpan se joacă acum cu multe lucruri, dar cu banii care pot intra la bugetul statului nu te joci, Talpane! Vreau să îi transmit lui Marcel Ciolacu că tot circul ăsta este declanșat de acest Florin Talpan, iar dacă Marcel Ciolacu o să poată legal să pună stop acestui circ, atunci jos pălăria în fața lui. 

Nu vreau nimic gratis in Ghencea. Le-am spus că plătesc și dublu, dar vreau să fiu lăsat să joc acolo, deoarece stadionul nu este al lui Florin Talpan, ci al tuturor românilor”, a declarat Becali, potrivit Prosport.

Citește și:

A găsit modelul ideal pentru FCSB chiar în Liga 1: „Așa ceva și-ar dori Gigi Becali”

Mihai Stoica, avertisment pentru fanii Rapidului: „Astea-s glumițe! Dacă au făcut așa, să fie cuminți!” + Câte bilete s-au vândut: „Nu-s puține”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (129)
Catalynn____
Catalynn____  •  06 Noiembrie 2022, 20:17
Postat de John_Doe pe 06 Noiembrie 2022, 19:26

Înainte de revoluție, nomenclaturiștii considerau că pot dispune cum doresc de bunurile construite din banii stransi de stat de la popor. Văd că sunt și acum indivizi care se considera stăpâni pe activele comunității.

Pai nu spun Schwab și ai săi: “You Will Own Nothing And You Will Be Happy“!? :-))) Acum sa nu zici ca ești un retrograd, un putinist!, și respingi globalismul, nu!? :-)))

Catalynn____
Catalynn____  •  06 Noiembrie 2022, 20:04
Postat de Savi39 pe 06 Noiembrie 2022, 14:38

Bre Vaslui. Paun a mai zis si ca Fcsb e Steaua, deci cand sa il credem? Sa il cheme in instanta! Joac o tu pe asta!:)

Bai Teleorman, te-ai îngropat de tot! :-))) Nea Viorel știe ca vorbele contează și pot avea consecințe nefaste, așa ca îl credem in ambele cazuri! El spune ca “pt mine FC fcsb e Steaua” ceea ce e probabil adevărat, e dreptul lui sa creadă ce vrea, inclusiv ca pământul e plat sau ca extratereștii trăiesc printre noi, însă la fel de adevărat e și cand spune ca “nu am luat niciodată Steaua de la Armata”. Și ai chiar si tu dreptate, dar e tardiv: nea Viorel trebuia chemat sa dea declarație de martor! Mai mult, dacă tot vrea sa va ajute și pt el FC fcsb e Steaua, de ce nu v-a dat actele AFC care atestau irefutabil ca preluase Steaua, adică alea pe care ai tu impresia sa nu vrea Talpan sa vi le dea!? Sa nu zici ca nici ăsta nu le-a avut sau le-a pierdut, nu!? :-))) Fii absolut sigur ca omul s-a “blindat”cu toate documentele posibile pt a nu ajunge unde a ajuns Babiuc … Și n-a ajuns! :-))) acum te las sa rumegi liniștit tot ce ti-am spus și sa suferi in continuare! Din toată inima, in seara asta și oricând vor mai juca cu FC fcsb: Succes deplin Rapid!!! :-)))

John_Doe
John_Doe  •  06 Noiembrie 2022, 19:26
Postat de forumeer pe 06 Noiembrie 2022, 19:13

Postacii gigisti sunt mereu la datorie nu rateaza un articol, paznicii gsp-ului :)). Si manelistul ala ar fi platit dublu sa "concerteze" in Filarmonica din Timisoara, dar tot n-a fost lasat. Iesea greu mirosul dupa. La fel si-n cazul Steaua vs FC ZCsb 2003 Berceni. Ii primim in Ghencea 22, daca e. Keep dreamin', muttons!

Înainte de revoluție, nomenclaturiștii considerau că pot dispune cum doresc de bunurile construite din banii stransi de stat de la popor. Văd că sunt și acum indivizi care se considera stăpâni pe activele comunității.

Vezi toate comentariile (129)
Comentează