FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali, detalii despre noul antrenor de la FCSB: „Îl aleg prin rugăciune dintre doi străini! Eu nu mă mai bag la echipă. Vin ca prostul la meci și dau bani ca un idiot”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 05 august 2019 16:05

Gigi Becali, patronul FCSB, a spus că va alege noul antrenor dintre doi străini și că joi, la meciul cu Mlada Boleslav, din turul III al preliminariilor Europa League, va sta pe bancă.

  • FCSB va juca pe 8 și 15 august cu Mlada Boleslav, în turul III al preliminariilor Europa League. Dacă trece, va juca împotriva învingătoarei partidei Ventspils - Vitória Guimaraes, pe 22 și 29 august, în play-off

CFR Cluj, FCSB și U Craiova și-au aflat adversarele din play-off-ul Europa League

Am 20 de antrenori care s-au propus la echipă! Asta legat de faptul că spunea lumea că Becali e refuzat. Sunt spanioli, italieni, români și portughezi. Să își pună pofta-n cui cei care se bucurau că Becali nu găsește antrenor.

În final, au rămas doi străini. Sunt cunoscuți amândoi. Probabil că mâine dimineață va fi la antrenament noul tehnician. O să-l aleg prin rugăciune. Spun «Doamne, dă-mi inspirație ca să decid». Aveți puțină răbdare.

Nu mă mai bag la echipă. Nu mă mai interesează. Nu mai fac nici echipa de start, nici schimbările. Antrenorul va face totul. Eu voi merge la meci ca un prost sau stau la TV și dau bani ca un idiot. La meciul de joi, cu Mlada Boleslav, vom avea antrenor nou”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Citește și:

Gigi Becali face două transferuri după ce a văzut tragerea la sorți a play-off-ului Europa League: „De un an spun că am nevoie de ei”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
113293806628121
Dorel Instalatorul  •  06 August 2019, 00:58
Postat de Gelu Oanca pe 05 August 2019, 20:40

Oameni buni, nu va-ti saturat sa vedeti figura acestui om, zilnic pe toate paginile ziarului?.

Dar el oare nu s-a saturat sa-l tot faca toti prost si idiot? Acum a ajuns sa se faca singur!

138672209828437
Gelu Oanca  •  05 August 2019, 20:40

Oameni buni, nu va-ti saturat sa vedeti figura acestui om, zilnic pe toate paginile ziarului?.

risc_mix
risc_mix  •  05 August 2019, 19:15

Gura păcătosului, adevăr grăiește. Aici are dreptate. El vine ca prostu la meciuri, nu înțelege nimic din fotbal. Te umflă râsu când începe el să vorbească despre tactică, despre sisteme de joc, etc.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează