FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali, dezamăgit de Cristi Manea: „Speram să iau 20 de milioane de euro pe el. E cel mai cuminte băiat, dar aici e pe valoare”

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 ianuarie 2020 10:39

Gigi Becali e dezamăgit de turnura pe care a luat-o cariera lui Cristian Manea (22 de ani), fundașul dreapta pe care spera să obțină cel puțin 10 milioane de euro. 

„Am negociat clauza de cumpărare, am negociat o săptămână pentru ea. Era 2,5 milioane şi am scăzut la 2 milioane, cu gândul să-l cumpăr şi să fac bani cu el. Nu că nu găseam fundaş dreapta. Pe el l-am luat cu gândul că îl ridic şi îl dau cu 10 milioane, cu 20 de milioane. Păi nu am vrut să-l cumpăr direct, că luam ţeapă acum. 

Manea e cel mai cuminte jucător şi cel mai profesionist şi cel mai caracter frumos. Dar la FCSB e pe valoare. Şi el când a intrat, nu a demonstrat. Uitaţi-vă la meciul cu Dinamo şi o să vedeţi”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport. 

Manea și Popa primesc o nouă șansă

Patronul celor de la FCSB a vorbit despre situația actuală a lui Cristi Manea și Adi Popa, jucători puși pe lista de transferuri: „Dacă Manea intră și joacă mai bine decât Crețu, intră în echipă. La fel și Popa, cu Man. Eu le-am zis că e greu pentru ei la ora asta, dar nu am nimic cu băieții”.

Vezi și: 

EXCLUSIV Media de spectatori în Liga 1 » Craiova e confirmarea, Chindia, surpriza! Pe ce loc e Dinamo + Paradoxul CFR

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (16)
103798407052226
 •  25 Ianuarie 2020, 17:30
Postat de calicon pe 25 Ianuarie 2020, 15:19

Samsar nenorocit. Si zic ca mai crezi im Dumnezeu?

nu tata,ca voi la cfr traiti din biletele vandute la meciul cu sepsi !!! e echipa lui,nu a ministerului ! altu care plange pe mormantul lui ceausescu ...

andreidim2001
andreidim2001  •  25 Ianuarie 2020, 15:28

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

calicon
calicon  •  25 Ianuarie 2020, 15:19

Samsar nenorocit. Si zic ca mai crezi im Dumnezeu?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează