FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali, impresionat de un jucător: „I-am oferit 25.000 de euro pe lună, dar m-a refuzat în nebunie!”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat joi, 17 ianuarie 2019 16:30

La 16 ani de când Gigi Becali a preluat-o pe FCSB, postul TV Digi Sport i-a dedicat un interviu-maraton de două ore. Patronul roș-albaștrilor a vorbit în direct de la palat cu jurnaliștii televiziunii respective. 

Gigi Becali a vorbit despre Gicu Grozav, despre care a spus că l-a refuzat de mai multe ori și că l-a impresionat prin devotamentul față de Dinamo.

„Din România, cam tot ce am vrut am luat. M-a refuzat Gicu Grozav de multe ori, m-a refuzat în nebunie. Eu îi dădeam 25.000 de euro pe lună, dar s-a dus la Dinamo pentru 8.000. Mi-a zis că «Țin cu Dinamo! Dacă-mi dă jumătate de ban, mă duc acolo».

Nici nu a vorbit cu mine la telefon. Mi-a dat mesaj. M-a refuzat, pentru că e dinamovist adevărat. Nu e ca alții care pretind că țin cu Dinamo”, a declarat Gigi Becali la sursa citată.

Mijlocașul ofensiv Gicu Grozav, 28 de ani, a semnat cu Dinamo în octombrie 2018, dar a plecat după doar o lună.

Miercuri, Grozav a ajuns la Kisvarda, locul 11 din prima ligă din Ungaria.

Citește și:

Gigi Becali a făcut „11-le” ideal de când a preluat-o pe FCSB » Budescu și Varela nu au avut loc

Gigi Becali, la 16 ani de FCSB: „Îmi face Dumnezeu echipă, țac-țac-țac, și batem PSG în finala Ligii!” ;)

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (29)
observator979
observator979  •  18 Ianuarie 2019, 00:00

Gigi recunoaste ca nu toti oamenii de fotbal pot fi cumparati. Dar daca el mai e in fotbalul romanesc, dupa puscarie pentru Valiza, e clar ca mai sunt destui in fotbal care i s-au vandut... :D

badeadorian
badeadorian  •  17 Ianuarie 2019, 23:52
Postat de lapusneanul pe 17 Ianuarie 2019, 23:42

ge3orge3 s-a "incuiat " si a plecat..::)).. sa continuam pe aceeasi linie...."afara-i frig si e inorat si ge3orge3 nu mai vine"..:)

Pai spunea de mine ca am 15 ani . El , impreuna cu cele 85 de primaveri personale, s-a retras obosit in lumea viselor . Se pare ca viseaza si cand este treaz ....

lapusneanul
lapusneanul  •  17 Ianuarie 2019, 23:42
Postat de badeadorian pe 17 Ianuarie 2019, 23:22

Cum spuneam , nu este bine sa generalizam . Sunt cazuri si cazuri . Ai idee cat a castigat Gascoine la viata lui si nu a ajuns un exemplu de cumpatare ?.... Si exemple sunt destule . Dar este bine sa discutam de fiecare in parte , nu de turma .... Fara aluzii ;) ...

ge3orge3 s-a "incuiat " si a plecat..::)).. sa continuam pe aceeasi linie...."afara-i frig si e inorat si ge3orge3 nu mai vine"..:)

Vezi toate comentariile (29)
Comentează