FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali s-a simțit „țepuit” și de Raul Rusescu: „L-am plătit degeaba un an de zile”

Gigi Becali e dezamăgit de Raul Rusescu
Gigi Becali e dezamăgit de Raul Rusescu

Articol de , , - Publicat sambata, 25 mai 2019 17:39

FCSB // Gazeta Sporturilor a prezentat astăzi o analiză detaliată asupra evoluțiilor lui Marko Momcilovic, Adrian Stoian și Florentin Matei, jucători care au produs o adevărată gaură în bugetul lui Gigi Becali.

Doar că pe lista jucătorilor care n-au produs nimic pentru FCSB în acest sezon s-ar număra, conform patronului, și Raul Rusescu. Atacantului de 30 de ani i-a expirat contractul în această vară.

„Pe Rusescu l-am plătit degeaba un an de zile”, a spus Gigi Becali.

Totuși, cifrele nu îi dau dreptate lui Becali. În ciuda faptului că în play-off n-a primit deloc încredere de la Teja, Rusescu a jucat nu mai puțin de 24 de meciuri, în toate competițiile. A marcat și 5 goluri.

În 2019 are doar 4 apariții, una singură ca titular, chiar primul meci oficial al anului, deplasarea cu Dunărea Călărași, scor 1-1.

În vara trecută, Rusescu a semnat cu FCSB din postura de fotbalist liber de contract și a primit un salariu foarte mare: 25.000 de euro pe lună! Cel mai mare din tot lotul vicecampioanei.

Vezi și:

Ce țeapă de 500.000 € și-a luat Becali! 3 fotbaliști plătiți regește, randament zero barat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
stelist1986
stelist1986  •  26 Mai 2019, 13:13

Tepuit ar trebui sa se simta Rusescu, ca s-a incurcat cu Becali. Putea sa mearga pe bani mai multi la multe alte echipe, a pierdut un an degeaba

0kay
0kay  •  26 Mai 2019, 06:50

Sunt si persoane care nu i au dat tzeapa lu becali? Incepand de la hrebenciuc ,jiji a dat dreptul de jmecher tuturor. El fiind prostul clasei cum se spune. Daca o echipa din ro ,ia titlul cu un buget de 5-6 mil , jiji ia titlul doar daca plateste dublu.

markksson
markksson  •  26 Mai 2019, 03:39

„Pe Rusescu l-am plătit degeaba un an de zile”. Pai de ce l-ai luat, Gigica? Nu stiai ca e scump "caviarul"? Poate data viitoare iti trazneste prin cap sa te uiti la termenul de expirare.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează