FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali l-a băgat la „superofertă” pe Compagno » A anunțat noul preț

Andrea Compagno // FOTO: Imago
Andrea Compagno // FOTO: Imago

Articol de - Publicat joi, 14 decembrie 2023 15:39 / Actualizat joi, 14 decembrie 2023 15:43

Gigi Becali părea că bate în retragere în ce privește o despărțire de atacantul italian Andrea Compagno (27 de ani), însă astăzi a anunțat că și-a redus din pretențiile financiare la un transfer. 

Patronul FCSB încearcă să-l vândă în această iarnă pe Andrea Compagno. Italianul, cu 4 goluri în 16 meciuri în acest sezon, nu e pe placul lui Gigi Becali, care i-a scăzut prețul.

Gigi Becali vrea 500.000 de euro pe Compagno

„Compagno? Compagno poate să plece la orice club care va achita 500.000 de euro. Acesta este noul lui preț”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Astfel, Gigi Becali își asumă o pierdere de un milion de euro. Suma reprezintă diferența dintre prețul pe care i l-a dat lui Mititelu în vara lui 2022 și cât cere acum pe italian.

E normal să te schimbi atunci când nu primești atât de multă încredere. Asta am simțit, dar eu nu zic că e o problemă de atmosferă. E o problemă a mea. În viață, 90 la sută contează cum reacționăm la ce se întâmplă și doar 10 la sută ce se întâmplă. Am simțit această schimbare și poate că am pierdut din încrederea în mine, din cauza atmosferei, din cauza patronului.

- Andrea Compagno

Gigi Becali, după CFR Cluj - FCSB: „Mi-a plăcut Compagno”

După 1-1 cu CFR Cluj, Gigi Becali anunța că i-a plăcut evoluția lui Compagno și că ar putea să nu-l vândă dacă va juca așa.

„Compagno mi-a plăcut. Așa vreau, să se bată! Nu să cadă imediat. Ai doi metri! Să joace așa și nu-l mai dau. Să se bată”, spunea Gigi Becali.

VIDEO. Gigi Becali l-a criticat pe Dorin Rotariu: „Se ascunde după adversari!”

Citește și:

Dică și Panduru analizează transferurile de la FCSB: „El poate să joace și pe bancă” » Cum văd primul „11” în noul sistem de joc

Detalii de culise: cum a pus Gigi Becali mâna pe vedeta echipei » Fanii sunt revoltați și amenință cu boicotul, din cauza sumei de transfer

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (9)
gazistu
gazistu  •  15 Decembrie 2023, 11:45

cel mai probabil, Gigi mai face o greseala, insepartandu-l pe Compagno ... Pai si cine sa marcheze: Miculescu, Rotariu??? iar ramane fara atacant si appoi se plange ca echipa nu marcheaza.... halal..

John.Wick
John.Wick  •  14 Decembrie 2023, 23:53
Postat de Nea.Marin. pe 14 Decembrie 2023, 17:52

Fraier Mititelu dacă nu îl ia înapoi și îl da la schimb pe Blanuta sau Jybril :)))))

N-are banii ăis

Nea.Marin.
Nea.Marin.  •  14 Decembrie 2023, 17:52

Fraier Mititelu dacă nu îl ia înapoi și îl da la schimb pe Blanuta sau Jybril :)))))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează