Articol de , , - Publicat luni, 11 decembrie 2023 14:29 / Actualizat luni, 11 decembrie 2023 16:31

Gigi Becali a anunțat ce urmează să se întâmple la FCSB în perioada de mercato.

Omul de afaceri anunță că, pe lângă Sepsi, și Hermannstadt e interesată de extrema Dorin Rotariu (28 de ani), care se află pe lista neagră a lui Becali. 

Iar omul de afaceri le-a propus sibienilor să-l ia și pe Eduard Radaslavescu (mijlocaș ofensiv, 19 ani). Și spune că vrea săa ducă un concurent pentru fundașul dreapta Alexandru Pantea.

Gigi Becali a pus ochii pe vedeta de la CFR Cluj » Nelu Varga anunță: „Discutăm”
CFR CLUJ - FCSB 1-1
Gigi Becali a pus ochii pe vedeta de la CFR Cluj » Nelu Varga anunță: „Discutăm”

VIDEO Gigi Becali anunță ce urmează la FCSB

„E posibil să mai aduc 2-3 jucători. Vreau ca jucătorii să dea probe la loculd e muncă. Luis Phelipe, să te vede! Ce faci? Hai, la revedere! Baba Alhassan, ce faci? La revedere.

Compagno mi-a plăcut aseară. Așa vreau, să se bată! Nu să cadă imediat. Ai doi metri! Să joace așa și nu-l mai dau. Să se bată. Și pe Crețu e posibil să-l ținem. Poate îi prelungim.

Dar trebuie să aducem un atacant și un fundaș dreapta. Nu îmi mai place de Pantea. În loc să crească... Bine, dar mai am încredere în el. E tânar, are 21 de ani.

Pe jucători nu poți să-i dai afară. Poți să de înțelegi cu ei... Jucătorii nu poți să-i dai afară. Poți să te ințelegi cu ei. De exemplu. Hermmanstadt îl vrea pe Rotariu și am zis să-l ia și pe Radaslavescu”, a declarat Gigi Becali.

Citește și: 

Gigi Becali și-a pierdut răbdarea: „Am fost idiot. Dar să nu mai credeți că mă păcăliți cu ciorbe reîncălzite”

MM Stoica, reacție după CFR Cluj - FCSB: „Credeam că am nevoie e psihiatru. M-am simțit ca la Bistrița prin 1993”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”