FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - HERMANNSTADT 3-0

FCSB - HERMANNSTADT 3-0 // Vasile Miriuță după 0-3 cu FCSB: „Visăm avioane! CFR ne-a pus mai multe probleme”

Vasile Miriuță // Foto: Raed Krishan
Vasile Miriuță // Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2019 22:06

Vasile Miriuță, antrenorul lui Hermannstadt, a detectat problemele din propria echipă după înfrângerea cu 0-3 în fața celor de la FCSB și spune că scorul e prea drastic.

„Am intrat prea timorați. Le-am spus că vor veni peste noi, că vor pune presiune. Din păcate am făcut greșeli în apărare și s-a făcut 2-0. Părerea mea e că 3-0 e un scor nemeritat. În repriza a doua am jucat mai bine, am avut și ocazii. Azi am avut un respect prea mare pentru adversară în primele 15-20 de minute.

Vom juca în deplasare cu Craiova, dar trebuie să rămânem modești. Nu trebuie să visăm play-off și alte avioane. Obiectivul nostru e să ne salvăm de la retrogradare. Ne-am dorit mult un rezultat pozitiv azi, dar nu s-a putut. Am jucat cu o echipă bună. E bine că poate a venit acest duș rece, deși nu ne doream. Cu CFR n-am făcut atâtea greșeli. FCSB nu cred că ne-a pus atâtea probleme ca CFR”, a declarat Miriuță la Look Sport.

„Arbitrajul a fost bun. Nu i-a ajutat arbitrul să câștige, i-am ajutat noi. E luna cadourilor. Acum trebuie să strângem rândurile. Îmi doresc să rămân aici până în 2021. Nu plec nici pentru un milion de euro de la Sibiu. Oamenii de aici mi-au întins o mână” Vasile Miriuță, antrenor Hermannstadt

Citește și:

FCSB - HERMANNSTADT 3-0 // Căpitanul Pintilii spune lucrurilor pe nume: „Încă nu înțelegem exact ce vrea Teja de la noi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
147259629210475
Valentin Onea  •  12 Februarie 2019, 07:19

Pai si atunci de ce azi ati luat 3 ?

luker
luker  •  12 Februarie 2019, 02:23

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dora
dora  •  11 Februarie 2019, 23:51

Nu poti juca cu Dalbea - mijlocas de creatie - pe linia de fund !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close