FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC HERMANNSTADT

FCSB - HERMANNSTADT // Jucătorii Sibiului, elogii pentru vicecampioană: „Valoric, FCSB e peste CFR Cluj”

Tătar e la Hermannstadt din iulie 2016, când echipa tocmai promovase în Liga a 3-a
Tătar e la Hermannstadt din iulie 2016, când echipa tocmai promovase în Liga a 3-a

Articol de - Publicat luni, 04 februarie 2019 12:50

Eroul Sibiului în Gruia, alături de portarul Căbuz, Daniel Tătar (31 de ani) speră să plece măcar cu un punct și de pe terenul FCSB-ului, deși recunoaște că va fi greu: ”Dacă băteau la Călărași, poate îi prindeam mai relaxați. Așa...”.

Daniel Tătar i-a înscris CFR-ului un gol de generic, în remiza de sâmbătă, din Gruia. Nicio șansă pentru Arlauskis să mai agațe balonul pus cu mâna, parcă, în vinclu, de la 19 metri.

- Daniel, ți-ai făcut o specialitate din execuția loviturilor libere. Mai rar, la un fundaș...
- Mi-am descoperit talentul ăsta cu mai mulți ani în urmă. Eram la Alba Iulia și făceam pariuri la antrenamente cu Gicu Grozav sau cu portarii. Am mai marcat și-n ligile inferioare, cele trei goluri date din "directe" sezonul acesta nu-s o premieră.

- În ultimele zece etape aveți o singură înfrângere. Ce v-a făcut Miriuță de-ați "explodat"?
- Tactic stăteam bine și cu Pelici pe bancă. Miriuță ne-a dat mai multă libertate și a inventat acest sistem, 5-3-2, care nouă ni se potrivește ca o mănușă. Mister este și un foarte bun motivator. Știe când să te laude, știe când să te certe și a reinventat practic unii jucători, cum e cazul lui Lucian Dumitriu.

- Urmează FCSB. Îl supărați și voi pe Gigi Becali?
- Sincer, era mai bine dacă Steaua bătea la Călărași cu patru, cinci la zero. Poate intrau mai relaxați contra noastră. Așa, o să fie greu. Or să vrea să-și spele păcatele.

"Mi-e dator, i-am făcut reclamă"

- Pe roș-albaștri i-ați bătut cu 3-0 anul trecut, în Cupă. Sunt mai buni acum ca atunci?
- Eu zic că da. Becali a investit mult. Au cel mai bun lot...

- Da, dar la Călărași n-au arătat. Iar voi ați scos o remiză în fața campioanei. Așadar, meci de X, 2 la București?
- Să vă audă Dumnezeu! Mi-aș dori. Problema Stelei e că n-are grup, precum CFR-ul. Dar ca valoare a jucătorilor este peste Cluj. Mergem să ne jucăm șansa și la București, cine știe, poate facem surpriza.

- Cum e cu play-off-ul? Vă calificați sau rămâneți la cafeneaua de lângă stadion cu același nume, cum spuneați la TV?
- Chiar azi am trecut pe la cafenea și i-am zis patronului că mi-e dator, i-am făcut reclamă la televizor. Vorbind serios, nu ne gândim la play-off. Avem program greu până la finalul sezonului regulat. Jucăm cu FCSB, Craiova și Astra. Să evităm noi retrogradarea și suntem mulțumiți.

4 goluria marcat Daniel Tătar în acest sezon, dintre care trei din lovitură liberă, contra Voluntariului (4-0), cu Botoșani (1-1) și la 1-1 cu CFR

76 de meciuriare Tătar în Liga 1: 20 la Hermannstadt, 24 la FC Brașov și 33 în tricoul Voinței Sibiu

"Senzațional golul lui «Tăti». Fantastic. A încoronat o primă repriză foarte bună făcută de noi la Cluj"
Vasile Miriuță, antrenor Hermannstadt, la Telekom Sport

"Dacă Hermannstadt va avea nevoie de mine să vând bilete, voi face și asta. Play-off? Avem o cafenea lângă stadion care se numește așa. Nu ne gândim la asta, suntem departe deocamdată"
Daniel Tătar, la Look TV, sâmbătă seară

  • FCSB - Hermannstadt e luni, 11 februarie, de la ora 20:00, în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
albusibiu
albusibiu  •  06 Februarie 2019, 09:53

Articol despre Hermannstadt, transformat, din titlu, despre FCSB. Asta inseamna sa nu stii notiunea elementara de respect.

minell73
minell73  •  04 Februarie 2019, 15:34

Titlu ca de obicei mincinos. Baiatul a spus doar ca au un lot bun. De aici si pana la a aduce elogii, sunt ani lumina. Dar na, ziarul asta pescaresc e bun doar pentru gigisti ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează